ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Waarom op vakantie naar One happy island?
  • Waarom op vakantie naar One happy island?
  • Waarom op vakantie naar One happy island?

Waarom op vakantie naar One happy island?

Aruba biedt als vakantieland oneindig veel leuke uitstapjes en bezienswaardigheden. Je vakantie vieren op Aruba is altijd een goed idee!

Geniet en verken de artistieke en Instagram-waardige kant van San Nicolas

San Nicolas staat bekend om haar artistieke karakter. Het Arubaanse carnaval kent haar oorsprong in San Nicolas en dit bracht de artistieke ontwikkeling van de stad op gang. San Nicolas staat bekend om de snelle ritmes en opzwepende beats. De rijke historie, eigen cultuur en bijzondere architectuur geven een directe weerspiegeling van San Nicolas en haar inwoners. San Nicolas is een stad vol contrasten. Het is een mengeling van oud en nieuw en van progressief en traditioneel, maar de stad is wel continu in ontwikkeling.

Aruba

Bezoek Charlie's Bar, vol plezier en gezelligheid

Al driekwart eeuw serveert Charlie's Bar koude biertjes en heerlijke hapjes. Ze zijn beroemd om hun garnalen en scampi gerechten, deze zijn om je vingers bij af te likken. Andere menu-items zijn surf ‘n turf, churrasco, ossenhaas, hamburgers, verse Caribische vangst, soepen en voorgerechten. Ook maakt de eigenaar dagelijks vegetarische specialiteiten klaar.

Zorg ervoor dat je een klein persoonlijk item achterlaat in de bar, als onderdeel van hun unieke collectie internationale memorabilia. Aruba mag dan vooral bekend staan om de lange, hagelwitte stranden, maar als je een ontdekkingsreiziger bent kun je op het eiland ook spannende avonturen beleven.

Aruba

Avontuur ligt om de hoek op One happy island

Je kunt kiezen voor unieke, opwindende ervaringen zoals een jeeptocht door Nationaal Park Arikok, je eigen terreinauto huren om de rotsachtige noordkust te ontdekken, paardrijden op het strand of in het achterland, grotten verkennen, of zelfs skydiven. Maak je geen zorgen als je liever het water in gaat: je kunt hier fantastisch snorkelen, duiken naar wrakken en windsurfen.

Aruba

Dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer mogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Aruba

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten