ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Op vakantie naar One Happy Island Aruba
  • Op vakantie naar One Happy Island Aruba
  • Op vakantie naar One Happy Island Aruba

Op vakantie naar One Happy Island Aruba

Aruba biedt als vakantieland oneindig veel leuke uitstapjes en bezienswaardigheden. Naast prachtige stranden en een ideaal klimaat bruist het eiland volop met unieke attracties, tropische geluiden en culinaire lekkernijen. Bovendien is het eiland gevuld met hartelijke locals die je graag verwelkomen op hun One happy island. Je vakantie vieren op Aruba is altijd een goed idee!

Aruba

Avonturen op het water  

Aruba biedt veel avonturen op het water. Zo kun je kajakken of paddleboarden door mangrovebossen die vol zitten met exotische vogels en snorkelen bij koraalriffen die wemelen van kleurrijke zeedieren. Of ontdek Aruba dieper onder water en bewonder een van de vele wrakken. Deze wrakken hebben Aruba de status opgeleverd van een van de beste Caribische duikbestemmingen.

Aruba

De mooiste stranden van Aruba

Aruba kent een adembenemende verscheidenheid aan stranden. Snorkel langs de kleurrijke riffen in het ondiepe water van Mangel Halto, geniet van de rust van Baby Beach of wiebel met je tenen in het poederzachte zand van het bekroonde Eagle Beach. Dit is het mooiste zandstrand van het eiland en volgens TripAdvisor het op twee na beste strand ter wereld. Bovendien vind je op Eagle Beach de twee beroemde en kenmerkende fofoti bomen. Verder liggen alle stranden van Aruba aan de azuurblauw Caribische zee die een gemiddelde temperatuur van 29 ºC heeft

Aruba 

San Nicolas, de culturele hoofdstad van Aruba 

Wie de nodige cultuur wil snuiven moet zeker een bezoek aan San Nicolas brengen. Hier kent de uitbundige en veelzijdige carnavalsviering zijn oorsprong en vind je na jaren van industrie de mooiste muurschilderingen en openlucht kunstwerken. De opkomst van de street art scene in San Nicolas zorgt ervoor dat de op een na grootste stad van het eiland een plek vol contrasten is waar eeuwenoude tradities en historische panden afgewisseld worden met progressieve kunstwerken. Een stad die continu in ontwikkeling is en door Forbes magazine zelfs uitgeroepen is tot ‘street art capital’ van het Caribisch gebied.

Aruba

Wellness vakantie op Aruba 

Streef jij naar pure ontspanning tijdens je vakantie? Dan is Aruba de ideale vakantiebestemming voor jou. Er is werkelijk geen betere bestemming om helemaal tot rust te komen en volledig op te laden dan op One happy island. Geniet van een scala aan  schitterende parelwitte stranden, de verkoelende passaatwind en eindeloos veel zonuren. En dan hebben we het slechts over de schoonheid en het klimaat van het eiland. Maar Aruba beschikt ook over geweldige resorts die ervoor zorgen dat jij kunt genieten van een uitermate ontspannen vakantie.

Aruba 

 

Aruba

Neem voor meer informatie contact op met uw persoonlijke reisadviseur. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten