ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Ontdek Polynesië met Oceania Cruises
  • Ontdek Polynesië met Oceania Cruises
  • Ontdek Polynesië met Oceania Cruises

Ontdek Polynesië met Oceania Cruises

Oceania Cruises is 's werelds toonaangevende culinaire en bestemmingsgerichte cruisemaatschappij met unieke en buitengewone routes. Verken in 2025 de regio Polynesië met deze rederij en geniet van het comfort van de kleine, luxueuze schepen Nautica of Regatta. De tiendaagse afvaarten van en naar Papeete zijn perfect voor nieuwsgierige reizigers die de afgelegen, natuurrijke eilanden willen verkennen. Gasten die van dieren in het wild houden kunnen uitkijken naar een overvloed aan spectaculair zeeleven dat de turquoise wateren rond de eilanden bezoekt, waaronder spinnerdolfijnen, walvissen en pijlstaartroggen.

De regio herbergt een spectaculair aantal oude archeologische vindplaatsen, ruige bergen versierd met wilde hibiscus en kleurrijke gemberbloemen. De gevarieerde selectie van routes omvat de must-sees in Frans-Polynesië, zoals het bruisende Papeete, het paradijselijke eiland Nuku Hiva, en een aantal overnachtingen in Bora Bora: het meest romantische eiland ter wereld. Hier geniet je van avonturen die alleen in Polynesië voorkomen, zoals rondleidingen door vanille- en zwarte parelboerderijen, pittoreske lagunecruises en picknicks op het motu-eiland.

Oceania

Enkele voorbeelden van excursies:

Aito Off-Road Safari

Reis off-road in een 4x4, geniet van de prachtige schoonheid van Moorea, verken de groene bergen, diepe valleien en witte zandstranden, stop bij een heilige oude marae en leer onderweg over de ananasoogst.

VanillaFlavor & Taha'a Motu Picnic

Vaar naar het eiland Taha'a vauit Raiatea om een prachtige geurende vanilleplantage te verkennen en een klein eilandje te bezoeken voor een Polynesische picknicklunch. 

Zeil met een catamaran naar Bora Bora

Ontdek de beroemde prachtige lagune van Bora Bora per catamaran, comfortabel kijkend naar het uitzicht op de prachtige uitgedoofde vulkanen.

Snorkelsafari met haaien en pijlstaartroggen

Verken de turquise, ongerepte lagune van Bora Bora per boot terwijl je in het heldere water springt om de oude kraterrand van Moti To'opua te ontdekken en zwem met pijlstaartroggen en papegaaivissen.

Oceania

Afvaarten

Alle afvaarten zijn inclusief de simply MORE belofte van Oceania Cruises, wat betekent dat vrijwel alles is inbegrepen in het reistarief: gratis vintage champagnes, premium wijnen en internationale bieren tijdens lunch en diner. Daarnaast krijg je een excursietegoed aan wal van maximaal $1.400 per hut (het tegoed varieert per reisduur). Simpelweg om reizigers de ultieme ultra-premium cruise-ervaring te bieden. Vraag voor meer informatie over het luxeproduct voor kleine schepen bij jouw persoonlijk reisadviseur. 

Oceania

Oceania

 

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen in het luxe segment en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met jouw reisadviseur op.

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten