ZOEK & BOEK

  • Vlieg naar 180 bestemmingen vanaf Brussels Airport
  • Vlieg naar 180 bestemmingen vanaf Brussels Airport
  • Vlieg naar 180 bestemmingen vanaf Brussels Airport

Vlieg naar 180 bestemmingen vanaf Brussels Airport

Brussels Airport is dichterbij dan je denkt en biedt al meer dan 180 wereldwijde bestemmingen. Zo vlieg je snel naar Toronto met Air Canada, Amman met Royal Jordanian, Málaga, Santorini en Zakynthos met Transavia en Bilbao en Sevilla met Vueling. Lees verder voor meer informatie over de bereikbaarheid en de Comfort Services!

Bereikbaarheid

Brussels Airport is vanuit Nederland prima per trein en auto te bereiken. Vanuit Den Haag , Rotterdam en Breda  vertrekken dagelijks 16 directe intercity treinen die zonder overstappen de luchthaven aandoen. Kom je liever met de auto? Dan zijn er onlangs 2000 extra parkeerplaatsen in parkeergarage P3 gecreëerd die comfortabel is gelegen tegenover de terminal. De drie grote garages P1, P2 en P3 bieden nu zo’n 12.000 parkeerplaatsen die vooraf te reserveren zijn. Ook is de P1 VIP weer beschikbaar voor valet parking. In totaal zijn er nu zo’n 13000 parkeerplaatsen op het luchthaventerrein beschikbaar.

Brussels Airport

Ontdek de Comfort Services

Maak jouw reiservaring compleet met de verschillende Comfort Services. Kom volledig tot rust in een van de lounges of maak gebruik van de fastlane bij de security. Zo wordt jouw reis nog comfortabeler.

Diamond Lounges

Reizen, dat is genieten. En genieten, doe je al vanaf het moment dat je de Diamond Lounge van Brussels Airport binnenstapt. Hier kan je tot rust komen voor je vlucht, ongestoord werken, een hapje eten en drinken. En dit met een prachtig uitzicht op de landingsbaan. De lounges zijn dagelijks geopend van 05.00 tot 21.00 uur (Gates A) of 22.00 uur (Gates B) en bieden een gevarieerd buffet met warme en koude gerechten. Ook zijn er een bar, werkplekken en zelfs een badkamer met douche beschikbaar.

Brussels Airport

(Unlimited) Fast lane

Wil je snel en soepel door de security? Maak dan gebruik van de Fast Lane pas die je vooraf kunt aanschaven voor € 12,50. Ook kun je een jaar lang ongelimiteerd toegang krijgen tot de Fast Lane voor € 169. Zo bespaar je tijd en geld, reis na reis. 

Brussels Airport

 

Brussels Airport


YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten