ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Maak onvergetelijke herinneringen met een groepsreis
  • Maak onvergetelijke herinneringen met een groepsreis
  • Maak onvergetelijke herinneringen met een groepsreis
  • Maak onvergetelijke herinneringen met een groepsreis

Maak onvergetelijke herinneringen met een groepsreis

Wil jij graag op avontuurlijke rondreis waarbij genieten en beleven voorop staan? Denk dan eens aan een groepsreis. Tijdens een groepsreis van Sawadee ontdek je samen met andere reisliefhebbers jouw droombestemming. Kies uit meer dan 100 bestemmingen om te ontdekken én beslis zelf in wat voor gezelschap je op avontuur wilt. Met wie ga jij op reis?

Groepsrondreizen

Al 40 jaar organiseert Sawadee avontuurlijke groepsrondreizen waarbij genieten en beleven voorop staan. De groepsreizen brengen je naar de mooiste plekken wereldwijd. Samen met een groep van circa 20 medereizigers leer je een land van A tot Z kennen. Kom in contact met de lokale bevolking, proef heerlijke gerechten en zet voet in fantastische natuurgebieden. Binnen de groepsrondreizen kun je onder andere kiezen uit Hoogtepunten reizen, Chill & Adventure reizen, Avontuur-Plus reizen en Epic Europe reizen. Of je nu op zoek wilt naar de Big Five in Afrika, streetfood wilt eten in Azië of Mayaruïnes wilt bewonderen in Midden-Amerika, met deze groepsreizen kun je alle zeven continenten bezoeken.

Sawadee

Familiereizen

Speciaal voor nieuwsgierige kinderen met avontuurlijke ouders biedt Sawadee actieve familiereizen aan. De familiereizen zijn geschikt voor zowel twee- als eenoudergezinnen met kinderen vanaf 6, 12 of 16 jaar. Door de leeftijdsindeling reizen de kinderen veelal met leeftijdgenoten, waardoor vriendschappen snel zijn gesloten en ouders tijd hebben voor zichzelf en elkaar. Tijdens een familiereis worden bijzondere activiteiten zoals surfen, safari’s en fietstochten afgewisseld met ontspannen momenten aan het strand of het zwembad. Dit levert bijzondere herinneringen op die jij en je gezin nog lang zullen koesteren. Wat dacht je bijvoorbeeld van kamelentocht door de Erg Chebbi woestijn in Marokko, ziplinen door de jungle van Costa Rica of snorkelen aan de stranden van Indonesië?

Sawadee

22-35ers reizen

De 22-35ers reizen zijn speciaal ontwikkeld voor jongvolwassen reisliefhebbers die samen met leeftijdsgenoten een land willen verkennen op een avontuurlijke, gezellige en zorgeloze manier. Doordat je op pad gaat met leeftijdsgenoten deel je veel interesses en ontstaat er snel een leuke klik. Ga je in je eentje backpacken, dan verlies je je gemaakte vrienden na een tijdje weer uit het oog, maar tijdens een 22-35ers reis maak je het hele avontuur samen mee. Hierdoor maak je niet alleen herinneringen, maar ook vrienden voor het leven. Kies bijvoorbeeld voor een 22-35ers reis naar Colombia, Sri Lanka, Zuid-Afrika of één van de 22 andere bestemmingen.

Sawadee

Singlereizen

Voor wie alleen op vakantie gaat maar wel graag in het gezelschap van anderen een land wil verkennen, zijn er singlevertrekken op diverse groepsreizen. Het begrip ‘single’ wordt hierbij ruim gehanteerd. Wil jij op vakantie maar blijft je partner thuis? Ook dan ben je van harte welkom op een singlereis. Van Vietnam tot IJsland en van Peru tot Uganda; op heel veel reizen heb je de optie om voor een singlevertrek te kiezen. Is er geen singlevertrek op de reis van jouw keuze? Geen zorgen! Bij elk vertrek kan ik de groepssamenstelling voor je bekijken. Zo kun je zelf een vertrek kiezen waarop al meerdere alleenreizenden meegaan.

Sawadee

Wandelreizen

Tijdens de wandelreizen van Sawadee maak je prachtige wandelingen door afwisselende natuurgebieden, uitgestrekte landschappen en langs prachtige kusten. Je kunt kiezen tussen een groepsrondreis met wandeldagen of een wandelvakantie waarbij het te voet verkennen en genieten van de bestemming centraal staat. Zo kun je tijdens de groepsreizen naar Nepal diverse trekkingen maken door de Himalaya en heb je tijdens de groepsreizen naar Pakistan, Roemenië en Albanië meerdere mogelijkheden voor prachtige hikes. Wil je nog meer wandelen? De wandelvakanties gaan naar de mooiste wandelbestemmingen van Europa zoals Madeira, de Azoren, Cyprus en Italië.

Sawadee

Ben je enthousiast geworden over een groepsreis? Boek dan uiterlijk 16 juni jouw groepsreis bij mij en krijg handige packing cubes t.w.v. €69,95 cadeau!

Sawadee

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen in het luxe segment en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met jouw reisadviseur op.

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten