ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Ervaar het hart van Denemarken
  • Ervaar het hart van Denemarken
  • Ervaar het hart van Denemarken
  • Ervaar het hart van Denemarken

Ervaar het hart van Denemarken

Waar de Scandinavische landen het continent ontmoeten ligt het hart van Denemarken: Jutland. Dit gebied in Denemarken dat bestaat uit de bruisende steden Kolding, Vejle, Fredericia en Billund, heeft een sterke positie als de nieuwste gastronomie- en cultuurregio van Scandinavië. Hier vind je wijnmakerijen, bierbrouwerijen, kaasmakers en vele andere biologische boerderijwinkels.

Een autorondreis langs vakantiewoningen in Denemarken

Tijdens deze reis verblijf je in vakantiewoningen die gelegen zijn op campings. Vanuit de campings ontdek je overdag de schoonheid en de verscheidenheid van Denemarken en aan het einde van de dag geniet je van het vrije campingleven. Je begint de reis op het eiland Møn dat bijzonder is vanwege de witte krijtrotsen. Via het eiland Funen, waar je een gedeelte van de Margrietroute kan rijden, kom je aan op het schiereiland Jutland. Ontdek de veelzijdigheid in de natuur. Maak een mooie wandeling, fiets over een oude spoorweg of stap in een kano voor een ontspannen tocht stroomafwaarts. Natuurlijk zijn er de diverse Deense plaatsen die je kan bezoeken waarvan verschillende een mooi historisch centrum hebben.

Buro Scanbrit

Culinaire ontdekkingsreis in Denemarken

Ben je een ‘foodlover’ dan is deze reis echt een aanrader. Denemarken staat bekend om zijn goede restaurants waar veelal gebruik wordt gemaakt van lokale producten. De diverse ‘foodmarkets’, de winkels en markten met lokale producten zijn een plezier om rond te lopen, te kijken, te proeven en te kopen. ’s Avonds is er voldoende keus om heerlijk uit eten te gaan. Om kennis te maken met het typisch Deense eten en drinken maak je onder begeleiding van een gids een ‘Food Tour’ in Vejle. Proef Deens Smørrebrød en drink een Deense Snaps. Skål!

Buro Scanbrit

Boek jouw droomreis naar Denemarken

Als ervaren reisadviseur stel ik graag jouw droomreis naar Denemarken samen, geheel volgens jouw wensen. Hierdoor ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring en kun je vertrouwen op kwaliteit, gemak en zorgeloos boeken.

Buro Scanbrit

 

Buro Scanbrit

Neem voor meer informatie contact op met uw persoonlijke reisadviseur. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten