ZOEK & BOEK

  • Aruba, het enige echte One happy island
  • Aruba, het enige echte One happy island
  • Aruba, het enige echte One happy island
  • Aruba, het enige echte One happy island
  • Aruba, het enige echte One happy island

Aruba, het enige echte One happy island

Bekroonde stranden, de meeste zonuren in het Caribisch gebied, ongerepte natuur en met ruim 90 verschillende nationaliteiten, een culinaire en culturele smeltkroes. Aruba is een klein eiland, maar is desondanks enorm veelzijdig. Van kleurrijk Oranjestad met monumentale panden tot San Nicolas, de street art hotspot van het eiland en het imposante Arikok National Park waar je de inheemse flora en fauna in je opneemt.

Aruba

Paradijselijke stranden

Wie voet aan wal zet op Aruba strijkt naar alle waarschijnlijkheid direct op een van de mooiste stranden ter wereld neer. Dat het One happy island gezegend is met schitterende, bekroonde stranden en baaien is niet verbazingwekkend. Van lange uitgestrekte parelwitte stranden met hotels, restaurants en watersportactiviteiten voor de deur tot afgelegen stranden en baaien omgeven door tropische mangroven.

Aruba

De ongerepte Noordoostkust

Wie na het betere luieren op ontdekking wil, toert langst de ongerepte Noordoostkust. Hier word je getrakteerd op betoverende baaien. Van spierwit zandstrand omgeven door kalkstenen kliffen tot een glinsterend zwart kiezelstrand, een bijzondere natural pool en ruige surfbaaien met metershoge golven. Snorkelliefhebbers genieten ten noorden van het eiland bij Boca Catalina, Malmok en Tres Trapi van azuurblauw water en een magistraal onderwaterleven. Wie extra vroeg opstaat heeft grote kans om een zeeschildpad te zien.

Aruba

Duikparadijs Aruba

Ben jij een ervaren duiker? Dan mag je de ongerepte, schitterende onderwaterwereld van Aruba niet missen. Nergens is de zee zo helder en biedt het leven zoveel kleur en verscheidenheid. Van weelderige koraalriffen tot de felst gekleurde vissen, zeeschildpadden en zeesterren. Wie echt avontuurlijk is ingesteld kan zich wagen aan een wrakduiksessie. Elk wrak heeft een eigen verhaal en geschiedenis en is omsingeld door vissen en bedekt met planten. Ben je nog niet zo vaak met een fles op je rug de zee ingesprongen? Geen nood. Op Aruba vind je diverse duikscholen voor een (opfris)cursus. 

Aruba

Ga op culinaire ontdekkingsreis op Aruba  

Ruil het avontuur vervolgens in voor het goede (bourgondische) leven. Met ruim 250 restaurants reis je namelijk op Aruba meerdere keren de wereld rond zonder het eiland te verlaten. Van hippe, gezonde eetplekken met Instagramwaardige vega gerechten tot foodtrucks met overheerlijke lokale happen, visrestaurants aan de branding en fine dining restaurants waar je de sterren van de hemel eet. En niet alleen binnen in een restaurant met een strak interieur, maar ook buiten op het strand met je voeten in het zand terwijl de zon op magische wijze ondergaat.

Aruba

Ontspannen op Aruba

Wil je als herboren terugkeren? Boek dan een ontspannen spabehandeling bij een van de luxe hotelspa’s, ga in de vroege ochtend mediteren tussen de kleurrijke vlinders bij de Aruba Butterfly farm, rol je yogamat uit op het strand om bij zonsopgang de zonnegroet te doen of beklim de ruim 500 treden van de Hooiberg voor het mooiste uitzicht op het eiland.

Aruba

 

Aruba

Neem voor meer informatie contact op met uw persoonlijke reisadviseur. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten