ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

Casita Travel: vakantiedroomhuis gevonden?

Lastig om een fijn vakantiedroomhuis te vinden? Casita Travel neemt het zoekwerk uit handen, voorkom uren scrollen op internet.

Het deskundige team matcht, met haar uitgebreide kennis, de wensen met een comfortabel vakantiehuis. Een plek die u zelf nooit gevonden had. Een vakantie boeken was nog nooit zo makkelijk.

Uw ideale vakantiedroomhuis boekt u via uw reisagent.

Uw ideale vakantiedroomhuis boekt u via uw reisagent

Casita Travel: betaalbare luxe

Comfort, prettige en mooie omgeving, perfecte prijs/kwaliteit verhouding en optimale service

Casita Travel selecteert speciaal voor u vakantiehuizen die een prettig en bijzonder gevoel met zich meebrengen. Belangrijke pijlers zijn dan ook comfort, prettige en mooie omgeving, perfecte prijs/kwaliteit verhouding en optimale service.

De belangrijkste vraag is altijd: willen wij hier zelf onze vakantie vieren? Is het antwoord positief dan staat het betreffende plekje op onze website.

U kunt er vanuit gaan dat alles klopt, want de vakantiehuizen worden zeer regelmatig geïnspecteerd op de locaties zelf, sommige zelfs twee keer per jaar. Daarom is de band met de eigenaren van de vakantiehuizen ook erg sterk. Door deze manier van intensieve samenwerking kunt u een goede en persoonlijke service op de bestemming verwachten.

In Spanje zijn dit de regio’s Costa Blanca-Noord (het kleinschalige deel) en Andalusië en naast alle Canarische Eilanden is er een indrukwekkend aanbod van villa’s op Ibiza.

Daarnaast is er veel kennis over Portugal in huis, maar ligt het grootste aanbod in de Algarve en op het bloemeneiland Madeira.

Tenslotte kunt u een onvergetelijke vakantie in Griekenland boeken op de eilanden Kreta en Corfu.

U heeft dus voldoende keuze voor een zonnetje in de zomer en de winter.

Lastig om een fijn vakantiedroomhuis te vinden?

Familievakantiehuizen

Wilt u samen met uw familie een onvergetelijke tijd beleven?

Boek dan onze villa’s, speciaal voor grote gezelschappen, in zonnig Zuid-Europa.

Op vrijwel iedere bestemming bieden wij vakantiehuizen aan voor meerdere gezinnen die perfect zijn voor ‘3 generatie vakanties’.

Betaalbare luxe met unieke faciliteiten als een chefkok aan huis, verwarmde zwembaden en riante buitenkeukens om lekker buiten te kokkerellen met vrienden of familie.

Flexibel

Aankomst iedere dag van de week

In tegenstelling tot de traditionele vakantiehuisaanbieders is bij 90% van de vakantiehuizen een aankomst en vertrek op iedere dag van de week mogelijk. Dit kan u veel voordeel opleveren omdat de meeste vluchtprijzen op doordeweekse dagen een stuk lager liggen dan in het weekend.

En wilt u eilanden, bestemmingen en vakantieplekjes combineren? Ook dan bent u bij Casita Travel aan het juiste adres.

De fly-drives in Portugal zijn bijvoorbeeld erg populair, evenals het combineren van verschillende Canarische Eilanden.

En niet onbelangrijk: op alle Canarische Eilanden is een huurauto inclusief!

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer cruise mogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten