ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

Mauritius

De Indische oceaan

Bekend om haar prachtige stranden en haar kristalheldere zee, een paradijs om te duiken en snorkelen.

Wij hebben 3 van de beste hotels voor u geselecteerd

SALT of Palmar

Hét luxueuze boetiekhotel van Mauritius met een groot hart!

Het eerste SALT hotel móest op Mauritius komen. Mauritius is het thuiseiland van SALT Resorts en zij zijn daar erg trots op!

Volgens hun is het een onmiskenbare, exotische schoonheid. Vulkanisch, wit, blauw en groen. Het is Indiaas, Frans, Creools, Chinees en Afrikaans. De kleuren, verhalen, gebruiken, geluiden en smaken vormen een briljante mix die onmogelijk te negeren of te vergeten is.

SALT of Palmar wil u graag het échte Mauritius laten ervaren.

Het resort ligt aan het strand en heeft 59 kamers. SALT doet dingen anders dan andere resorts.

Er is een “zoutkamer” in de spa waar u heerlijk in balans komt. Er zijn geen buffetten, TV’s of wegwerpplastic. Er is alleen wat u echt nodig bent. 

Stay - Visit - Get to know Mauritius with SALT

Salt Palmar

Preskil Island Resort

“Bijna een eiland”

Het Preskil Island Resort is een superieur 4-sterren familie hotel.

Een hotel met charme, finesse en elegantie. Een hotel met een vriendelijke atmosfeer en waar u authentieke ervaringen beleeft.

“Preskil” betekent “bijna een eiland”; u zult de betekenis begrijpen wanneer u de brug oversteekt om in het hotel aan te komen: One Island, One Resort.

Dit 'eiland binnen een eiland' garandeert unieke momenten op een schitterende plek. Een hotel waar u zich gemakkelijk thuis zult voelen en kunt genieten van een breed scala aan activiteiten, als stel of als familie.

Als het enige 4-sterrenhotel in het zuidoosten van Mauritius, biedt deze prachtige locatie uitzicht op de Lion Mountain en het Aigrette-eiland, een natuurreservaat genesteld in één van de grootste lagunes van het eiland.

Preskil Island

Zilwa Attitude

"Een eilandbewoner'

In het Creools betekent Zilwa "een eilandbewoner". Zilwa Attitude is anders en uniek met zijn Mauritiaanse concept en nodigt alle gasten uit om de legendarische oprechtheid van dit kleine paradijs te ontdekken.

Dit 4-sterrenhotel ligt aan de noordkust van Mauritius in Kalodyne, dicht bij het vissersdorp Grand Gaube.

Kom en deel de schatten, de glimlachen, de muziek, de “art de vivre” aan zee. Deel de ervaringen en word een eilandbewoner: een "Zilwa".

Zilwa Alltitude

YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten