ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

Weet wat u huurt met Sunny Cars

100% all in autohuur

Bij Sunny Cars doen we er alles aan om autohuur op uw vakantiebestemming zorgeloos te laten verlopen. Ter plekke wilt u geen gedoe en zeker geen onverwachte extra kosten.

Daarom huurt u via ons altijd 100% all-in. U reserveert uw huurauto voor een heldere prijs en van tevoren is alles betaald. Het idee achter onze formule is dat u bij het ophalen van de huurauto niet met onverwachte kosten te maken krijgt. 

All-in is bij ons écht all-in

Weet wat u huurt met Sunny Cars

All-in is bij ons ook écht all-in

Als u een all-in huurauto boekt, toert u ook nog eens 100% zorgeloos. Want bij een all-inclusive huurauto zijn alle benodigde verzekeringen standaard inbegrepen. Zelfs glas-banden-bodem-dakschadedekking en een aanvullende WA van € 7,5 miljoen.

In de meeste gevallen is het eigen risico al afgekocht, maar als verhuurders ter plaatse een eigen risico hanteren, betaalt Sunny Cars dit altijd terug. U boekt uw auto dus voor een heldere all-in huurprijs, zonder verborgen kosten.

Alles wat u nodig heeft, is vooraf geregeld en betaald. Dus gegarandeerd géén extra kosten ter plaatse. Probeert de plaatselijke verhuurder u een extra verzekering te verkopen? Dan verkoopt u hem gewoon ‘nee’ terug want u bent al optimaal verzekerd.

Auto huren zonder creditcard? Dat kan!

Kijk, dat maakt het huren van een auto nóg gemakkelijker: zonder het overleggen van een creditcard of contante waarborg tóch de huurauto meekrijgen.

Dat kan via Sunny Cars tegenwoordig met het Geen waarborgpakket. Sunny Cars neemt het risico voor de borg volledig over en staat garant bij de plaatselijke autoleverancier.

Een auto huren zonder creditcard kan op steeds meer populaire zonbestemmingen, waaronder Portugal, Griekenland, Kroatië, Curaçao en Málaga, Valencia, Alicante, Gerona, Bilbao, de Balearen en Canarische Eilanden in Spanje.

Auto huren zonder creditcard? Dat kan!

Sla de wachtrij over met Express of Premium

Wilt u op uw bestemming extra snel – hup, vliegtuig uit, huurauto in – van uw huurauto genieten, dan is de Express Service een aanrader. Met dit aanvullende pakket krijgt u voorrang en slaat u de wachtrij aan de verhuurbalie over. Door online registratie vooraf haalt u uw huurauto extra snel op.

Met het Premium pakket krijgt u dezelfde fijne privileges, met als extra een gegarandeerd jonge auto.

Zorgeloos, relaxed en all-in zonder risico

Boek bijtijds om teleurstellingen te voorkomen

Het is verstandig om uw huurauto bijtijds en vooraf, vanuit Nederland, te boeken. Dan kunt u nog volop kiezen uit autocategorieën.

Hoe langer u wacht met reserveren, hoe groter de kans dat uw favoriete autotype niet meer beschikbaar is. Vooral op populaire zonbestemmingen zijn de auto’s in het hoogseizoen razendsnel verhuurd.

14 dagen bedenktijd

Het fijne is dat u met het reserveren van een huurauto nog nergens aan vast zit. De auto staat standaard 14 dagen in optie, dus u hebt lekker lang bedenktijd. U kunt uw reservering trouwens tot huuraanvang gratis wijzigen (op basis van beschikbaarheid).

Met uw all-in huurauto mag u een onbeperkt aantal kilometers rijden. Ga ervoor en geniet ervan!

Met uw all-in huurauto mag u een onbeperkt aantal kilometers rijden. Ga ervoor en geniet ervan! 

Dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Sunny Cars boekt u bij uw reisagent

 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten