ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

Barcelona is zo veel meer

Barcelona is inmiddels voor velen al wel bekend. De combinatie van stad en strand is geliefd, maar wat weet u eigenlijk over de regio rondom de stad?

Wandel door de natuur van de Pyreneeën, geniet van een heerlijke, lokale Cava tussen de wijnranken en sluit de dag af met een duik in de Middellandse Zee.

De regio Barcelona heeft het allemaal te bieden! 

Costa Barcelona

Genieten van het strand

De regio Barcelona is perfect voor iedereen die aan de drukte van de stad wil ontsnappen, en wat nieuws wil ontdekken.

Het kustgebied rondom de hoofdstad wordt Costa Barcelona genoemd en biedt talloze leuke kustplaatsen waar u heerlijk kunt genieten. Ontdek de charme van vissersdorpen als Sitges of Vilanova i La Geltrù, of de perfecte stranden van badplaatsen als Malgrat de Mar of Castelldefels.

Costa Barcelona is heerlijk rustig, biedt uitgestrekte, witte zandstranden en uitstekend eten!

Klooster Montserrat Barcelona

Het binnenland van de regio; wijn en historie

Natuur en cultuur in complete harmonie

Zoekt u meer dan alleen een badplaats? Rij dan het binnenland in en ontdek kastelen, kloosters en meerdere historische schatten, die het grote publiek nog niet bekend zijn. Een absoluut hoogtepunt is bijvoorbeeld Montserrat; een prachtig gebergte waar u een bijzonder mooi klooster en bedevaartsoord kunt vinden. Dit is natuur en cultuur in complete harmonie.

Naast de meerdere historische dorpjes, kastelen en kloosters, is er de waanzinnig mooie wijnregio Penedès, de geboorteplaats van de heerlijk sparkelende Cava. Proef de heerlijkste wijnen en laat je verrassen door de prachtige wijnvelden, die schreeuwen om een picknick of een tochtje per paard en wagen

uur en wijnvelden rond Barcelona

Bijzondere natuur

Walhalla voor de actieve bezoeker

Als u echt de natuur zoekt, rij dan ook nog even door naar de Pyreneeën. Dit Walhalla voor de actieve bezoeker ligt binnen handbereik! Fietsen, klimmen of kajakken zijn slechts enkele activiteiten die u kunt doen tussen de prachtige bergen en watervallen.

Barcelona een mix van cultuur natuur zon en actief

Al overtuigd?

Restaurants van wereldklasse, UNESCO-erkende werelderfgoederen, de meest prachtige kustplaatsen en stranden, de ruige natuur; dit is nog maar een fractie van wat de regio Barcelona bezoekers te bieden heeft.

Boek je last-minute reis daarom naar de regio Barcelona en maak kennis met de veelzijdigheid van Catalonië!

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten