ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

Transavia

Naar welke winterstad vlieg jij binnenkort?

December is vaak een drukke maand met veel gezelligheid. En daarom is het des te lekkerder om alvast iets te plannen om naar uit te kijken.

Wat dacht u van een van de prachtige steden die Europa rijk is?

Praag de gouden stad

Geniet van de winterse sfeer 

In de winter zijn deze steden vaak op zijn mooist en puurst. Zo struint u door de mooiste straatjes en bezoekt u prachtige culturele hoogstandjes. En warm u daarna op in een van de fijne cafés en restaurants.

Op zoek naar uw favoriet? Hieronder meer over wintersteden die meer dan een bezoekje waard zijn!

Onontdekt Sofia

Praag

De gouden stad

Praag wordt ook wel de 'Gouden Stad' genoemd, om haar schoonheid. Overal waar u kijkt ziet u indrukwekkende oude gebouwen, monumenten, burchten, paleizen en kerken.

Het centrum is een doolhof van straatjes vol gezellige cafés, restaurants, verborgen binnenplaatsen en tuinen. Er is amper nieuwbouw te vinden in het centrum.

Als u tegen zonsondergang op de beroemde Karelsbrug staat en uitkijkt op de stad, lijkt het wel het decor van een sprookje.

Belgrado

Bruisende stad vol cultuur

In de bijzondere Servische hoofdstad Belgrado proeft u nog echt de Oost-Europese sfeer. Het is goed te zien dat de stad door moeilijke tijden is gegaan. Vlak voor de eeuwwisseling vielen nog de laatste bommen in de stad, wat nu nog goed te zien is aan de ruïnes in de stad.

Toch is Belgrado allesbehalve grauw en grijs. Er heerst een fijne en gemoedelijke sfeer, de stad is super groen staat bol van de parken en er zijn prachtige historische bouwwerken te zien.

Geniet overdag van cultuur, en duik 's nachts vooral het bruisende uitgaansleven in.

Sofia

Onontdekt en tussen de locals

De Bulgaarse hoofdstad Sofia is de laatste jaren erg in opkomst. Steeds meer mensen ontdekken de prachtige historie van deze stad.

Toch is Sofia nog redelijk onontdekt door de massa, waardoor u u vooral tussen de locals bevindt. Hoewel het Sovjetverleden nog goed zichtbaar is in de stad, schieten ook hippe koffie- en eettentjes als paddenstoelen uit de grond. Die ook nog eens erg betaalbaar zijn.

Zelfs met een klein budget kunt u u hier prima een aantal dagen vermaken.

Bruisend Belgrado

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten