Vind uw persoonlijke

Travel Agents

Het land van de samba, carnaval en voetbal

Brazilie staat bekend om de prachtige decors van paradijselijke stranden, wereldsteden en indrukwekkende natuur.

TUI biedt vanaf mei 2018, in samenwerking met KLM, directe vluchten aan. In de maanden mei en juni twee keer per week en vanaf juli zelfs drie keer.

TUI naar Cumbuco de nieuwste hotspot van Brazilie

Ontdek de nieuwste hotspot van Brazilië tijdens een vakantie in Cumbuco

Één van de top-10 locaties voor kite- en windsurfen

Van oudsher een vissersdorp, maar tegenwoordig trekken kitesurfers van over de hele wereld naar Cumbuco. De badplaats wordt beschouwd als één van de top-10 locaties voor kite- en windsurfen. Dat komt door de zuidwesterwind en de aangename temperatuur.

Het is een gezellige stad, net ten noorden van Fortaleza, aan het brede zandstrand van de Atlantische Oceaan. De vrijwel altijd aanwezig wind is verkoelend en het is hier het hele jaar ongeveer 28 °C. Ook de uitgestrekte zandstranden met palmbomen, spectaculaire zandduinen en lagunes gooien hoge ogen.

TUI vliegt rechtstreeks met KLM naar Brazilie

Kitesurfer of niet…

Cumbuco is van alle markten thuis

Wat dacht u van een duik in de Parnamirim lagune, een buggytocht door de duinen, sandboarden of een balletje slaan op de golfbaan. Om vervolgens te relaxen met een caipirinha in een van de vele barretjes.

Cumbuco heeft een klein gezellig centrum. De meeste bars en restaurants liggen aan het dorpsplein bij de hoofdstraat R. Alm Soares Dutra. Wie het grootser wil, pakt de taxi of bus naar Fortaleza dat op drie kwartier van Cumbuco ligt.

TUI brengt u naar hotspot stranden Cumbuco

Overnachten in Brazilie

TUI regelt gepaste accommodatie

Overnachten in Cumbuco kan veelal in kleinschalige hotels en pousada’s, waarvan de meeste met een eigen kitesurfschool. Bij TUI heeft u de keuze uit verscheidene 3- en 4-sterren hotels op basis van logies en ontbijt of All Inclusive.

Startpakket Fortaleza inclusief retourvlucht, transfer naar het hotel en 2 overnachtingen

Voor wie Brazilië verder wil ontdekken heeft TUI het startpakket Fortaleza inclusief retourvlucht, transfer naar het hotel en 2 nachten in een 3-sterren hotel aan het strand van Fortaleza. Ideaal om in de stemming te komen!

Van daaruit gaat u dit enorme land verder verkennen. Bijvoorbeeld naar Rio de Janeiro of vanuit Manaus op expeditie door de Amazone.

TUI Jangada Sailing Brazilie

Dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer cruise mogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten