ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

Gratis tussenstop in Abu Dhabi!

Vliegt u tijdens uw reis met Etihad Airways via Abu Dhabi?

Ontvang nu een gratis* tussenstop van twee nachten in Abu Dhabi!

U kunt kiezen om te verblijven in de beste hotels van Abu Dhabi zoals Radisson Blu Yas Island, Ramada Corniche of het Le Meridien Abu Dhabi. Tevens krijgt u ook nog gratis entree voor het Louvre Abu Dhabi!

De beste witte zand stranden

Zon & Strand

Het emiraat Abu Dhabi heeft een omvang die vergelijkbaar is met Zwitserland. Naast een grote woestijn in het binnenland heeft het langs de kustlijn meer dan 200 natuurlijke eilanden. Ook de stad Abu Dhabi wordt door vele natuurlijke eilanden gevormd.

Het eiland Saadiyat heeft de beste witte zandstranden en dit maakt Saadiyat tot één van de meest gewilde strandlocaties in de UAE. Langs deze 9 kilometer lange kustlijn is gemotoriseerde watersport verboden om de Hawksbill schildpadden alle rust te bieden om jaarlijks terug te keren en hun eieren te leggen in de duinen op dit eiland.

De resorts langs deze kust leveren eveneens hun bijdrage aan de bescherming van dit natuurgebied.

Rijk aanbod aan traditie en historie

Cultuur en traditie

De mondaine stad Abu Dhabi heeft het Louvre Abu Dhabi en het recent geopende ‘Founders Memorial’.

Maar de woestijn-stad Al Ain, gelegen op ander halfuur van de stad Abu Dhabi, heeft een rijk aanbod aan traditie en historie. Al Ain (wat ‘De bron' betekent), was ooit een onmisbare groene oase op de karavaanroute van VAE naar Oman. Deze  oases en het archeologische werelderfgoed in Al Ain, zijn door UNESCO geclassificeerd als 'culturele locaties' met overblijfselen van vele prehistorische culturen. 

Al Ain biedt ook een verscheidenheid aan traditionele markten, waaronder een kamelen markt en je kunt  kamelen races bijwonen.

Ontdek Abu Dhabi met Etihad Airways! 

Flaneren & Shoppen

Abu Dhabi heeft een gezellige ‘corniche’ ofwel een boulevard die zich over acht kilometer uitstrekt langs de kust vanaf het Emirates Palace. Met name in de avonduren is het een plek waar de lokale bevolking, de expats en de toeristen samenkomen om te genieten van het aanbod restaurants & bars.

Om fietsen te huren en de omgeving te verkennen of te shoppen in een van de souks of shopping malls. Je vindt er publieke stranden en aan de landzijde langs deze boulevard zijn parken aangelegd waar het gezellig samenkomen is en waar speeltuinen zijn voor de kinderen. Langs de corniche zijn accommodaties te vinden in alle prijsklassen.

Nog geen tickets geboekt met Etihad Airways?

Boek voordelige tickets naar bijvoorbeeld Sydney, Delhi, Singapore of Johannesburg. Vraag uw persoonlijke reisadviseur naar de beste tarieven.

*Boeken tussen 10 april en 15 juni 2019 voor reizen tussen 21 april en 15 juli 2019

Eithad Airways boekt u bij uw reisagent 

Dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer cruise mogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten