ZOEK & BOEK

Vacature Manager Back Office Culemborg – fulltime (32 of 40 uur).

The Travel Club/YourTravel/United Travel/HolidayPlanners is de grootste en snelst groeiende onafhankelijke franchiseorganisatie met inmiddels meer dan 380 zelfstandige reisadviseurs en ruim 125 miljoen euro omzet in 2018. 

Functie-inhoud:

Wij zijn op zoek naar een Manager Back Office, fulltime (40 uur) voor de controle en verwerking van allerlei administratieve handelingen in het systeem BAS van Fadiro. In dit systeem worden alle boekingen van de reisadviseurs geadministreerd. De werkzaamheden bestaan o.a. uit debiteuren- en crediteurenadministratie, rapportages, optimaliseren van de hele administratie, BTW-regelingen, boeken van bank, inboeken facturen, incassolijsten verwerken, verwerking reispapieren, reisadviseurs telefonisch en per mail ondersteunen met allerlei administratieve vragen, etc. Standplaats is ons kantoor te Culemborg. Kennis van Exact is niet nodig.
Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de directie en andere managers en geef je leiding aan 7 medewerkers op de afdeling.
Werktijden zijn van 09.00-17.30 uur van maandag t/m vrijdag.

Functie-eisen:

We zoeken een persoon die zeer goed administratief onderlegd, oplossingsgericht, klantgericht, accuraat, flexibel, professioneel en stressbestendig is en leiderscapaciteiten heeft. Kennis en ervaring in de reiswereld en kennis van het systeem BAS is een grote pre. Voorkeur voor iemand uit Culemborg of directe omgeving.

Contact:

Je sollicitatiebrief en C.V. kun je vóór 01 mei 2019 uitsluitend per mail sturen naar:

Mailto Jeannie Vincent  jeannie.vincent@yourtravel.nl

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten