Angélique Bootsman

ReisAmbassadeur uit Volendam
Donata Steurhof 93
1132 DE Volendam
Tel : 06-48014421
angelique@yourtravel.nl

  • Angelique Bootsman
  • Angelique Bootsman
  • Angelique Bootsman
  • Angelique Bootsman
  • Angelique Bootsman
  • Angelique Bootsman
  • Angelique Bootsman

YourTravel - Angelique Bootsman-Tol

De wereld is mooi en het waard om te ontdekken...
Bespaar veel tijd en energie en ervaar het gemak van een persoonlijk ReisAmbassadeur

Even voorstellen

Ik zal me even voorstellen; Ik ben Angelique Bootsman-Tol en ben reeds enige jaren werkzaam in de reisbranche. Vanwege mijn werk en natuurlijk door mijn passie voor reizen heb ik al talloze prachtige bestemmingen bezocht, zowel binnen als buiten Europa en deze opgedane kennis deel ik graag met jullie.

ReisAmbassadeur 

Als ReisAmbassadeur adviseer ik u graag samen met mijn collega om uw droomvakantie tot in de puntjes te regelen. Of het nu gaat om een weekendje weg, een zonvakantie, winterport, stedentrip, cruise, huwelijksreis of een op maat gemaakte rondreis, u kunt bij mij terecht. U hoeft geen tijd meer te verspillen of eindeloos te surfen op het internet, u kunt volstaan met een beroep op mij te doen.

Het maken van een mooie reis is een belevenis waar iedereen naar toe leeft, waar de nodige voorbereidingen voor worden getroffen en vaak voor wordt gespaard. Zo’n belevenis vraagt erom helemaal naar eigen wens te worden ingevuld, met passende accommodaties, vervoer en activiteiten. Daarom ben ik het vaste gezicht en eerste aanspreekpunt voor al uw reis- en vakantie wensen. Jullie wensen bespreek ik samen met een vaste collega die uw boeking vervolgens tot in de puntjes verzorgt. Uiteraard kan ik uw reisdocumenten, indien gewenst, gewoon bij u thuis bezorgen. Deze unieke service is vanzelfsprekend en kost u niets extra’s t.o.v. boeken via internet of bij een reisbureau. Op deze manier garandeer ik dat u nog altijd een kwalitatief, hoogstaand en onafhankelijk reisadvies krijgt, met de welbekende persoonlijke service; vóór, tijdens en ná uw reis.

Alle soorten reizen

Wij bieden u alles wat maar enigszins met reizen te maken heeft. Wij hebben toegang tot nagenoeg alle Nederlandse en buitenlandse touroperators alsmede lokale agenten. De reizen die u niet in het reguliere aanbod kunt vinden, stellen wij graag op maat voor u samen aan de hand van uw wensen en budget.

Zekerheid

Natuurlijk is YourTravel aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Liever zelf zoeken en boeken?

Dat kan via de ZOEK&BOEK button op mijn website; www.yourtravel.nl/angelique. Het systeem vergelijkt automatisch de prijzen van diverse reisorganisaties en daardoor betaalt u nooit te veel. De afhandeling gaat via mij of mijn collega en bij vragen kunt u altijd contact met mij opnemen, ook tijdens het boeken van de reis.

Contact

Neem gerust contact met mij op, dit kan via e-mail of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Ik verneem graag uw reiswensen.

Mailto Angélique Bootsman  angelique@yourtravel.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Met reislustige groet,
Angelique Bootsman-Tol

En vergeet niet; het grootste compliment dat u mij kunt geven, is mij aan te bevelen bij uw vrienden, familie en zakelijke relaties.

 

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten