Danique Pater

ReisAmbassadeur uit Hoogeveen
Stuifzandseweg 5
7903 BA Hoogeveen
Tel : 0615947109
danique@yourtravel.nl

  • Danique Pater
  • Danique Pater
  • Danique Pater
  • Danique Pater
  • Danique Pater
  • Danique Pater
  • Danique Pater

Uw persoonlijk reisambassadeur in Hoogeveen

Bespaar veel tijd en energie en ervaar het gemak van een persoonlijk reisambassadeur.

Even voorstellen

Per 1 januari heb ik mij aangesloten als ReisAmbassadeur bij YourTravel, een club van professionele reisadviseurs verspreid door heel Nederland.

Ik werk nauw samen met Leandra van der Berg, een ervaren reisadviseur en eveneens aangesloten bij YourTravel.

ReisAmbassadeur

Als ReisAmbassadeur kan ik samen met u, of voor u, de ideale reis uitzoeken. Of het nu gaat om een weekendje weg, een zonvakantie, sneeuwvakantie, zakentrip, stedentrip, cruise, huwelijksreis, golfvakantie of een op maat gemaakte rondreis, u kunt bij mij terecht.

Ook de eventueel benodigde visa, autohuur, excursies en/of verzekeringen kan ik verzorgen, zodat u onbezorgd op reis kunt gaan.

Alle soorten reizen

Wij bieden u alles wat maar enigszins met reizen te maken heeft, zowel privé als zakelijk. Wij hebben toegang tot nagenoeg alle Nederlandse en buitenlandse touroperators alsmede lokale agenten.

De reizen die u niet in het reguliere aanbod kunt vinden, stellen wij graag op maat voor u samen aan de hand van uw wensen en budget.  

Werkwijze

Het samenstellen van uw reis gaat in een persoonlijk gesprek, via de mail of telefonisch. Samen met Leandra ga ik dan aan het werk om u het beste onafhankelijk reisadvies te leveren. Leandra verzorgt de uiteindelijke boeking, waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. Deze unieke service is vanzelfsprekend en kost u niets extra. 100% privacy en altijd een vast contactpersoon voor al uw reis- en vakantiewensen.

Zekerheid

Natuurlijk is de YourTravel aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Liever zelf zoeken en boeken?

Dan kan op mijn website, yourtravel.nl/onlinezoekenenboeken het systeem vergelijkt automatisch de prijzen van diverse reisorganisaties, daardoor betaalt u nooit teveel. De afhandeling gaat via mij en Leandra en bij vragen kunt u altijd contact opnemen.

Contact

Een afspraak kunnen we inplannen in de avonden en weekenden; waar en wanneer het jou uitkomt. Bespreek je liever alles per e-mail en/of telefoon dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Tel

  06-15947109 

Mailto Danique Pater  danique@yourtravel.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen 

Graag tot ziens!
Danique Pater, uw persoonlijk reisambassadeur 

ZOEK & BOEK

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten