ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

Brazilië

Brazilië, if travelling is your passion, Brasil is your destiny

Het grootste land van Zuid-Amerika

Ook al spreken de inwoners van het land vaak alleen Portugees, ze zijn altijd hulpvaardig, zitten altijd om een praatje verlegen en zijn altijd goedlachs.

Carnaval

Brazilië biedt een overvloed aan levendige steden, een rijke cultuur uiteraard tropisch regenwoud. Bezoekers kunnen genieten van de zonovergoten kusten met kilometerslange stranden, ontelbaar veel eilandjes en afgelegen door palmbomen omringde baaien.

Rio de Janeiro

De bekendste stad van Brazilië is Rio de Janeiro, onder andere bekend van het wereldberoemde carnaval. De stad telt ongeveer 7 miljoen inwoners en is gelegen tussen de zee en de bergen. Het leven speelt zich grotendeels af op de fantastische stranden Ipanema en Copacabana. Het beroemde Christusbeeld kijkt vanaf de Suikerbroodberg uit over de stad.

Rondreis door Brazilië

Tijdens een rondreis door Brazilië mag een bezoek aan de Amazone en Pantanal absoluut niet ontbreken. Het Amazonegebied en de gelijknamige, machtige rivier zijn legendarisch. Iets zuidelijker gelegen ligt de Pantanal, een gigantisch moerasgebied met ontelbaar veel vissen, vogels en andere dieren. Een bezoek aan de wereldberoemde Iguaçu-watervallen op de grens met Argentinië horen ook op uw lijstje te staan met de te bezoeken plekken.

Brazilië vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvragen | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten