Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Mexico
  • Mexico
  • Mexico
  • Mexico
  • Mexico

Mexico

In het land van oude Maya tempels ontdekt u sfeervolle stadjes, overweldigende natuur en parel witte stranden.

Mexico leeft!

Mexico is een land van contrasten. Ervaar de hoofdstad Mexico-stad waar de hectiek hoogtij viert maar ontdek ook verborgen cultuur schatten in de regenwouden. Geniet van de stranden en aanschouw velden vol agave-planten, waar men in Mexico tequila van maakt. Zie de verschillen tussen spirituele riten en de katholieke feestdagen. Viva Mexico, Mexico leeft!

Mexico-stad

Mexico-stad, is een ware heksenketel, het verkeer raast door de drukke binnenstad. Voel u klein wanneer u voet zet op het immense Zócalo. Op dit centrale plein in de stad, prijkt de enorme Basiliek van de Maagd van Guadalupe. Een kerk die bij vele Mexicanen een geliefd bedevaartsoort is. Alvorens u naar Yucatan, het meest bezochte gedeelte Mexico reist, zorgt u er dan voor dat u de volgende plaatsen zeker aan uw reisschema toevoegd. De grootste tempel van het land, sterker nog in heel Latijns-Amerika Teotihuacán is een kolos van een bouwwerk. In Xochimilco vaart u in een bootje door drijvende tuinen. Taxco is dé plaats in Mexico op het gebied van zilver. Het edelmetaal glimt u tegemoet in dit oude mijnstadje.

Yucatan

Op het schiereiland Yucatan, waant u zich een ware archeoloog. Hoe de Maya cultuur, plotseling van de aardbodem verdween is voor onderzoekers tot op heden nog immer een onopgeloste puzzel. Het wereldberoemde stadje Chichen Itza, toont zich in al haar glorie aan u. Haar schoonheid en de bouwwerken als het observatorium, het balspeelveld en de beroemde Kukulcán piramide ontdekt u het best, wanneer u vroeg uit de veren bent en de site bij het ochtendgloren bezoekt. 

Fly-drive vakantie of groepsrondreis

Naar Mexico reizen en niet een paar dagen aan het strand vertoeven, dat is simpelweg onmogelijk. Ontspan aan de prachtige stranden Playa del Carmen of Cancun.U kiest zelf hoe u Mexico bereisd. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een groepsrondreis of of een fly-drive vakantie. Wij helpen u graag op weg. Combineer uw reis naar Mexico met de landen Belize en/of Guatemala en ontdek nog meer van de Maya beschaving.

Mexico vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten