Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Canada
  • Canada
  • Canada
  • Canada
  • Canada
  • Canada
  • Canada
  • Canada

Canada

Een reis door Canada staat gelijk aan genietend rijden door adembenemende landschappen, schitterende natuurparken, maar staat ook synoniem voor cultureel op stap gaan een van de vele boeiende steden.

Start uw vakantie in Calgary

Voor de meeste reizigers is Calgary het begin- of eindpunt van vakantie door Canada. Een heerlijke stad met de beroemde Rocky Mountains op een boogscheut van het centrum vandaan. Ziet u Calgary zeker niet enkel als uitvalsbasis voor dit natuurgebied, want er zo veel meer te beleven.

Doen! IJshockeywedstrijd bijwonen

Woont u eens een ijshockeywedstrijd bij in het beroemde Saddledome stadion. De hoofdstad van dit één na grootste land ter wereld, Ottawa, is een bezoek aan de ByWard Market zeker de moeite waard. Dit is de oudste en grootste openbare markt, in het land die haar oorsprong heeft in het jaar 1826.

Alberta

Sta oog in oog met dinosauriërs in de staat Alberta. Wordt een met de natuur in de staat British Columbia, terwijl u in een camper over vrijwel verlaten wegen rijdt. Huurt u eens een kano of trek uw wandelschoenen aan in Quebec. Op de toendra's van Newfoundland spot u kariboes.

Perfecte wintersport bestemming

Het staat buiten kijf dat Canada u prachtige natuur biedt, maar wist u dat u hier ook de perfecte wintersport beleeft? De voordelen voor u op een rijtje: fijne poedersneeuw, bijna geen wachttijden bij de skiliften en een rijke keuze aan typen accommodatie, allen op steenworp afstand van de piste gelegen.

Tel daar de gastvrijheid van de Canadezen bij op en voeg daar naar wenst nog wat extra ingrediënten aan toe een tocht per sneeuwscooter of hondenslee. Met een wintersportreis naar Canada bent u verzekerd van een onvergetelijke wintersportreis. De enige keuze die u zelf dient te maken is, in welk van de fraaie dorpen u uw vakantie door brengt. Wordt Whistler, Jasper of Banff?

Alle soorten vakanties

Keuze te over om een fijne vakantie in Canada te beleven. Of u nu reist per camper of huurauto, zich aan sluit bij een groepsreis of kiest voor een bijzondere overnachting in een lodge of de lange latten of uw snowboard onder bindt. Wat u zoekt, Canada biedt het u.

Canada vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten