ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Alaska
  • Alaska
  • Alaska

Er is een plek op de wereld waar de bergen hoger en machtiger zijn dan waar ook ter wereld.

Er is een plek waar het wild plotseling tijdens een wandeling uw pad kruist. Er is een plek waar u dit zelf ervaart, die plek luistert naar de naam Alaska.

De beperkte wegen die er zijn, zijn leeg, de vergezichten spectaculair. In Alaska wordt u een met de natuur. Reizen door Alaska, is reizen met al uw zintuigen op scherp.

Sta oog in oog met de grootste beren en elanden die er op aarde leven. Geniet van de fauna in en rond het water. Houdt uw camera gereed om walvissen, zeeleeuwen en zelfs orka's te spotten.

Klaar voor een portie avontuur? Stap aan boord van een air boat en vaar over een gletsjermeer vol ijsbergen. Kiest u voor een dag(deel) kajakken op zee of neemt u deel aan een berenexcursie een Nationaal Park.

Heeft u meer interesse in een stevige hike met uitzicht op de ijzige gletsjers, een steil bedwingend naar een fotogeniek uitzichtpunt. Het beste verkent u Alaska vanaf een kleine cruiseboot, maar een traject aan boord van de Alaska Railroad is eveneens een aanrader.

Reist u in de wintermaanden, rekent u dan op een koude en donkere reis. Reist u echter in de zomer, dan wordt u getrakteerd op aangename lange zonnige dagen. Houdt u er wel rekening mee dat het doorgaans niet warmer dan twintig graden wordt.

Heeft u uw keuze al gemaakt? Wordt het een avontuurlijke rondreis, een fly-drive of camper vakantie? Waar uw keuze ook op valt, een naar Alaska is zonder twijfel dé reis van uw leven.

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten