ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Qatar
  • Qatar
  • Qatar

Dat Qatar enkel een bestemming is voor zakenreizigers is een groot misverstand.

Dit welvarende oliestaatje heeft voor de vakantieganger meer dan genoeg vermaak.

Tijdens een bezoek aan het rijkste land ter wereld hoeft u zich geen moment te vervelen.

De hoofdstad van Qatar, Doha, is zowel modern als traditioneel. Wandelend over de Corniche, een geliefde wandelpromenade, aanschouwt u de haven waar traditionele houten schepen, dhow genaamd, naast elkaar aangemeerd liggen.

Nog altijd varen vissers uit om met verse vangst terug te keren. Lokale producten en souvenirs die treft u tijdens een bezoek aan de Souq Waqif. Bij de Falcon Souq zult u verbaasd staan over het aanbod ten aanzien van wat met de valkensport te maken heeft.  

Doha is de perfecte uitvalsbasis voor een trip naar het binnenland van het emiraat. Completeer u bezoek aan Qatar met een verblijf in een bedoeïenenkamp en laat de Arabische BBQ u goed smaken. Waagt u zich aan een potje sandboarden? Dit avontuur staat gegarandeerd voor een lading woestijnzand in uw kleding en poriën.

Wat dacht u van een zonvakantie, de stranden van Qatar zijn uitstekend evenals het aanbod aan  luxe strandhotels.

Bezoek Qatar nu voordat het wereld kampioenschap voetbal hier in 2022 losbarst. Ontdek Qatar nu en reis dit jaar naar het hart van de Arabische Golf.

Qatar combineert perfect met buurland Bahrein of vormt een ideale stop(over) onder weg naar de Malediven, Seychellen of Mauritius.

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten