ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Oman
  • Oman
  • Oman
  • Oman
  • Oman
  • Oman
  • Oman

Oman

Oman wordt ook wel het best bewaarde geheim van Arabië genoemd.

Relax

In tegenstelling tot de golfstaten als Abu Dhabi en Dubai die snel moderniseren, vormt Oman een rustige uitzondering. In het sultanaat ziet u weinig hoogbouw, amusementsparken of een Formule 1 parcours, Oman blijft trouw aan zichzelf.

Muscat

In de hoofdstad Muscat ontbreekt het aan moderne hoogbouw. Wat wel u oog trekt is  de indrukwekkende Grote Sultan Qaboes Moskee. De talloze marmeren ruimten zijn een lust voor het oog. Een traditionele markt in combinatie met kramen gevuld met souvenirs, dat is de Mutrah souk.  Met een traditionele ‘dhow’ boot vaart met de gastvrije Omani ontspannen langs de kust. 

Authentieke geitenmarkt

Hou de vrijdag in uw agenda vrij voor Nizwa, de dag van de authentieke geitenmarkt De Omani verhandelen op deze dag koeien, kamelen en zoals de naam van de markt reeds verraad, geiten. De stad is echter meer dan alleen geiten, de souk die naast de markt gelegen is en het Nizwa fort zijn op de andere dagen van de week de moeite van een bezoek zeker waard.

Sharqiyah woestijn

De Sharqiyah woestijn is de bekendste woestijn van het land, deze staat beter bekend onder de naam ‘Wahiba Sands. Waagt u zich in het oranjerode woestijnlandschap aan wat ‘dunebashing’? Met een vierwiel aangedreven voertuig bedwingt u de hoge zandduinen. Wanneer u op tijd de top bereikt ziet u de zon in het zand zien zakken, een ongekend hoogtepunt tijdens uw reis.

Zeeschildpadden

Een grote kolonie zeeschildpadden huist in de wateren bij Ras Al-Jinz, hier staat u zo maar oog in oog met deze waterreuzen. Op zoek naar een sportieve uitdaging? Wat dacht u van een meerdaagse trekking in het Jebel Akhbar massief wellicht slaat u liever een (golf)balletje op een van de vele golfterreinen.

Ontdek Oman met haar woestijnen, smaragdgroene wadi's en culturele schatten.

Oman vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten