Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Egypte
  • Egypte
  • Egypte

Egypte

Egypte met haar eeuwenoude geschiedenis heet u welkom.

Strandvakantie Rode Zee

De Rode Zee is de plek in Egypte voor een goed verzorgde strandvakantie. Hurgada en Marsa Alam zijn niet populair bij zonliefhebbers. Duikers echter zijn eveneens fan van plekken in Egypte. Het zicht op de kleurrijke onderwaterwereld is door het kristalheldere zeewater subliem.

Egypte waar mysterieuze  piramides en prachtige stranden een ideale combinatie zijn

Reizen naar Egypte is reizen naar het land van farao’s, sfinxen, graftombes en mummies.

Miljoenstad Caïro

Hoofdstad Caïro, een miljoenstad, vergt veel van uw zintuigen. Toeterende taxi’s klinken hard in uw oren, geurige kruiden doen uw reukorgaan prikkelen, geef u ogen goed de kost in smalle steegjes waar u om de paar meter een nieuwe ontdekking doet.

To Do

Waar gaat uw voorkeur naar uit? Welke bezienswaardigheden staan er tijdens uw reis in Egypte op het spreekwoordelijke to-do lijstje? Lastig he, een keuze maken?

Waarom kiezen? Een georganiseerde rondreis door het Afrikaanse land brengt u van highlight naar highlight. De piramides van Sakkara en Gizeh, de rotstempel van Abu Simbel en de Luxor tempel, Egypte heeft op deze manier geen geheimen meer voor u.

De Nijl, de levensader van het land, leent zich uitstekend voor een prachtig zeilavontuur. Aan boord van een luxe houten zeilschip trekt het leven van alledag aan de wal trekt aan u voorbij.

Kies

Treedt in de voetsporen van archeologen of geniet een zonvakantie aan de Rode Zee, een reis naar Egypte is reizen door het verleden met de gemakken van vandaag de dag.

Egypte vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten