Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Dubai
  • Dubai
  • Dubai
  • Dubai
  • Dubai
  • Dubai

Dubai

Wellicht het bekendste emiraat van de Verenigde Arabische Emiraten, Dubai. Een duizelingwekkende bestemming met wereldberoemde bezienswaardigheden als de Burj al Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld. De Palmeilanden en niet te vergeten het enige 7 sterren hotel ter wereld, Burj al Arab. Welkom in de wereld van superlatieven. Welkom Dubai.

Al Fahidi Fort

Het valt nauwelijks op tussen alle hoogbouw in de stad, het oudste gebouw van Dubai, het Al Fahidi Fort. De bouw werd reeds in 1787 gerealiseerd, tegenwoordig doet het eeuwenoude pand dienst als Dubai Museum. Middels levensechte tafrelen leert u alles over het leven van de Emirati uit het verleden en in het heden. Hoe Dubai en haar inwoners leefden voordat moderne gebouwen als paddenstoelen uit de grond rezen, leert u in dit kleine maar gemoedelijke museum.

Meet the locals

De souk is de plek waar locals en toeristen elkaar treffen. Dwalend langs de kramen en winkels vol kruiden en goud. De Deira Spice Souk en Gold Souk staan garant voor een paar uurtjes shop plezier. U bezoekt liever moderne winkels? I de vele shoppingmalls die Dubai rijk is, slaat u vast en zeker uw slag.

Trek er op uit naar de woestijn

Voor een dag of een nacht ervaren hoe de nomaden leven, trekt u er dan op uit naar de woestijn. U wordt begroet door kamelen en roofvogels strijken op uw arm neer. Buikdanseressen heten u van harte welkom, onder de heldere sterrenhemel rookt u met de inwoners van de woestijn een shisha pijp.

Bezoek het hoogste gebouw ter wereld

Een bezoek aan Dubai is niet compleet zonder een rit naar de top van het hoogste gebouw ter wereld. Het emiraat en haar buren liggen vanaf het observatiedek aan uw voeten.

Het maakt niet uit of Dubai uw eindbestemming is of dat u het emiraat als tussenstop gebruikt, deze snel groeiende bestemming verveelt geen seconde.

Dubai vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten