Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Zweden
  • Zweden
  • Zweden

Zweden

Zweden met haar uitgestrekte bossen, kristalheldere meren aangevuld met eindeloze vlaktes waar u met een beetje geluk wolven en zelfs beren spot. Behalve prachtig natuurschoon, schenkt Zweden u ook boeiende architectuur, hip design en moderen modeketens.

Citytrip Stockholm

De hoofdstad van Zweden, Stockholm, wordt door kenners aangeduid als een van de mooiste hoofdsteden van Europa. In deze waterrijke stad vol eilandjes en bruggen ontdekt u een stad vol tegenstelling, een stad waar oud en nieuw in elkaar op lijken te gaan. Slentert u op uw gemak door de steegjes van de oude wijk Gamla Stan en ontdekt u wat Stockholm u te bieden heeft op het gebied van mode en design op het eiland Södermalm.

Bezoek de vele themaparken

Voor de kinderen zijn er een keur aan themaparken met variërende thema’s. Kiest u voor een dag tussen de woeste Vikingen, gaat u op bezoek bij de oh zo ondeugende Pipi Langkous of wordt een dagje naar het pretpark van Nils Holgersson?

Ga op ontdekkingstocht

Vanuit uw rode stuga , een typisch Zweeds houten (vakantie)huisje, gaat u op ontdekkingstocht door de omgeving. Wordt het een fotojacht en vangt u met uw camera imposante elanden en rendieren of kiest u voor sportieve kanotocht op een van de vele meren in het land?

Zomer en winter

Zweden is naast de ideale zomervakantie, tevens een paradijs voor de wintersporter. In het ruige Norrland treft u alles wat uw wintersporthart wenst. Trekt u nog noordelijker het land in, naar Zweeds Lapland, dan wordt u wellicht verrast door het mysterieuze groene licht aan de horizon, het Noorderlicht.

Het maakt niet uit of u het land per fly & drive, rondreis, autovakantie of wellicht als kampeer reis ontdekt, Zweden wacht op u.

Zweden vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvragen | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten