Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

Slovenië

Ga op jacht naar verborgen schatten van het groene land.

Slovenië is het eerste land ter wereld dat een groene bestemming heeft gekregen op basis van de criteria voor groene bestemmingen

Voel Groen, Actief en Gezond Slovenië!

Voel de magie van Slovenië. Geniet van ervaringen die het hele gezin plezier zullen bezorgen. Slovenië, gelegen in het hart van Europa, is een boetiekland tussen de Alpen, de Middellandse Zee, de mysterieuze Karst met meer dan 11.000 karstgrotten en de Pannonische vlakte, rijk aan gezonde waterbronnen. De hoofdstad Ljubljana heeft de Europese Green Capital 2016-titel gekregen.
Welkom in SLOVEnië, het enige land met het woord LOVE in zijn naam! 

Een ontdekkingsparadijs

In Slovenië is er altijd iets nieuws en speciaals te ontdekken. Ga op avontuur met het verkennen van ondergrondse grotten, verken de schoonheid van het UNESCO-erfgoed, reis naar de bergen en maak kennis met de vriendelijke bevolking en hun gebruiken. 

Ljubljana en Centraal Slovenië

Goed startpunt om verliefd te worden op de speciale kenmerken van Slovenië. De hoofdstad, wiens naam in het Sloveens (Ljubljana-ljubljena) geliefd klinkt, leeft met duizend gezichten van stedelijke cultuur en kunst, festivals en evenementen.

Het is verbonden met het moeras waar het oudste wiel ter wereld werd ontdekt.

Winter in Slovenië

De skigebieden van Slovenië bieden een overvloed aan mogelijkheden voor plezier in de sneeuw voor alle smaken en leeftijden. Ze zijn een perfecte keuze voor gezinsvakanties en adrenaline-enthousiastelingen komen ook goed aan hun trekken. 

Actieve en ontspannen vakantie

In Slovenië kunt u 's ochtends in zee zwemmen en' s middags bergen beklimmen. Slovenië is een wandelparadijs. Wandel door de dynamische en ongerepte natuur met 10.000 kilometer bewegwijzerde wandelpaden. U kunt kiezen uit 175 berghutten of een nacht doorbrengen in hotels en kampen voor wandelaars. Fiets op de vele gemarkeerde fietspaden en adrenalinejunkies kunnen hun hart ophalen met downhillritten op mountainbikes. 

Laat u in de watten leggen

Ontspan na een actieve dag in de groene natuur in één van de vele thermale bronnen die het land rijk is. Laat u verwennen in spa's, geniet van culinaire meesterwerken gecreëerd door de beste chef-koks.

Slovenië vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Bron: slovenia.info

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten