Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

Polen 

Een reis door Polen betekent een unieke reis door de ontelbare schatten uit de geschiedenis en de wonderen der natuur! 

Polen is een bijzonder land door zijn ongewone landschappen, kleurrijke tuinen en waardevolle tempels. 

Het Poolse karakter is een mengeling van gastvrijheid, zorgeloosheid, traditie en een niet altijd terecht minderwaardigheidscomplex.

Verrassend oorspronkelijk

De rijkdom van de natuur - in veel regio's verrassend oorspronkelijk - maakt actieve recreatie gedurende het hele jaar mogelijk. Het klimaat in Polen is gunstig voor recreatie en ontspanning het hele jaar door. Het Land van de Duizend Meren, oude bossen, rivieren en hoogvlaktes, waardoor gemarkeerde routes leiden voor wandelaars, waterliefhebbers, fietsers en ruiters. 

Stedentrip Polen

Ontdek tijdens een citytrip de mooiste en kleurrijkste steden van Polen vol historische bezienswaardigheden. 

Krakau

Polen - Krakau is de geliefdste en bekendste stad van het land

Krakau – De geliefdste en bekendste stad van het land. In het verleden was het de zetel van de koningen, tegenwoordig is het de meest bezochte stad van Polen en niet zonder reden.

Krakau wordt wel de parel in de Poolse kroon genoemd. De fraaie historische stad ligt in het zuiden van Polen, aan de oever van de rivier Wisla, de koningin van de Poolse rivieren. De binnenstad van Krakau, ooit de hoofdstad van het land, staat al sinds 1978 op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO.

Stedentrip Krakau zoeken en boeken

Warschau

Polen - Warschau een unieke stad en hoofdstad van Polen

Polen - Warschau een unieke stad en hoofdstad van Polen, gelegen in het centrum van Europa op het kruispunt van handelsroutes van West naar Oost en van Noord naar Zuid. Het is een stad vol contrasten, waar je historische monumenten treft naast hedendaagse architectuur. In Warschau ontmoeten oosterse en westerse invloeden elkaar.

Stedentrip Warschau zoeken en boeken

Gdansk

Polen - Gdansk is een prachtige stad met een eeuwenoude geschiedenis

Vroeger bekend onder de Duitse naam Danzig – is een prachtige stad met een eeuwenoude geschiedenis. Ooit was het een van de rijkste en belangrijkste Hanzesteden en had het levendige culturele en commerciële banden met de Lage Landen. Gdansk ligt aan de Oostzee. Het is een van de populairste vakantiebestemmingen in Polen.

Uitgebreid uitgaansleven tussen Sopot en Gdansk Nowy Port

De ideale plek om van de zee te genieten, is het zandstrand tussen Sopot en Gdansk Nowy Port. In dit strandgebied vindt u veel wandel- en fietspaden. Verder heeft Gdansk, zoals veel Poolse steden, een uitgebreid uitgaansleven met veel discotheken, cafés en terrasjes. 

Stedentrip Gdansk zoeken en boeken 

Polen vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvragen | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten