Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

Kroatië

Het maakt niet uit waar u in Kroatië op vakantie gaat, of u nu kiest voor Istrië of Dalmatië, reist naar Plitvice Meren of de Kvarner Baai, vakantie viert op Krk of Brac eiland, u zult op elke bestemming getrakteerd worden op een heerlijk stukje Europa.

Stedentrip Dubrovnik

Kroatië - Dubrovnik mag zeker niet ontbreken op uw vakantie

Havenstad Dubrovnik mag ook zeker niet ontbreken op uw reisschema. Niet voor niets noteerde UNESCO het historische centrum op haar Werelderfgoedlijst.

Istrië

Kroatië - Split dient u zeker een bezoek te brengen

Reist u af naar Istrië, dan wacht u een vakantie vol schilderachtige baaien gecombineerd  met een fraai bergachtig achterland. Fervent wandelaar? Strik uw wandelschoenen goed vast en bedwingt u een van de toppen van 1.000 meter en meer. Kiest u voor dalmatië, dan kiest u voor een schat aan cultuur en architectuur. In de hoofdstad van Dalmatië, Split, dient u zeker een bezoek te brengen aan het 1.700 jaar oude paleis van keizer Diocletianus.

Vakantie naar Istrië boeken

Authentiek

Het authentieke Kroatië treft u op het platteland. Idyllische en authentieke dorpjes wisselen elkaar af in een groen, bosrijk gebied, gevuld met wijngaarden en prachtige olijfbomen.

Mediterraanse keuken

Eigen producten uit Nederland meenemen tijdens uw vakantie in Kroatie is nergens voor nodig, het eten is er fantastisch. De meeste restaurants baseren de keuken op hun Italiaanse buren of maken een combinatie met smaken uit andere landen gelegen aan de Middellandse zee. Zo eet u de ene dag een vers bord pasta, vervolgens overheerlijke visgerechten maar altijd vergezeld van een smaakvol bijpassend glas wijn. Eet smakelijk!

Populair

Kroatië - Meer en meer wordt het prachtige Kroatië door de Nederlander gewaardeerd

Meer en meer wordt het prachtige Kroatië door de Nederlander gewaardeerd. Vakantiegangers ontdekken dit land vol historische steden, knusse kustplaatsen, prachtige natuurparken en helder zeewater. Gaat u mee naar Kroatië? Uw (rond)reis of accommodatie regelen we graag voor u.

Kroatië vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten