ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Kanaaleilanden
  • Kanaaleilanden

Is het Frans? Is het Brits? De Kanaaleilanden zijn een mooie mix van beide invloeden.

Telt u daar de Mediterrane sfeer bij op en u weet dat u een heerlijke vakantie tegemoet gaat.

De Kanaaleilanden schenkt ieder wat wils. Bent u op zoek naar rust? Op zoek naar een sportieve uitdaging? Slaat u graag een balletje golf of wilt u meerdere bestemmingen in een reis met elkaar combineren? Het antwoord op al deze opties, is de Kanaaleilanden.

Jersey, Guernsey, Herm, Sark en Alderney vormen samen de Kanaaleilanden. Jersey is het grootste eiland van de groep en ligt op iets meer dan 20 kilometer uit de kust van Frankrijk. Gek op vogels? Hou uw camera of verrekijker paraat. Hier ziet opvallende exemplaren. Wat te denken van stormvogels of de schattige kleine papegaaiduikers?

Bloemen en kliffen staan synoniem voor Guernsey. Zeldzame orchideeën treft u hier zo maar in het wild. Houdt u van geschiedenis? Een eiland vol forten en verdedigingstorens? Dan is een bezoek aan Alderney, het meest Noordelijke Kanaaleiland, echt iets voor u.

Voor wie op zoek is naar rust en natuur, kiest voor het autovrije Herm en/of Sark. Met alleen de geluiden van de zee en het krijsen van de meeuwen, komt u hier in uw hotel compleet tot rust. 

U reist naar de Kanaaleilanden zoals u dat wenst. Stapt u in het vliegtuig of neemt u uw auto mee en reist u per boot? Glooiende heuvels, woeste baaien en een heerlijke Franse keuken wachten op u. Tot snel.

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvragen | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten