Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Italië
  • Italië
  • Italië
  • Italië
  • Italië
  • Italië

Italië

Is het mogelijke Italië niet leuk te vinden? Vermoedelijk niet. Een land vol rijke historie, een overheerlijke keuken en prachtige natuur. Met een vakantie naar Italië zit uw zonder enige twijfel gebeiteld.

Populair

Op nummer een van de populairste streken in Italië, staat het prachtige Toscane. Deze streek staat bol van de geschiedenis, u drinkt er heerlijke chiantiwijnen en slentert door schattige ommuurde dorpen. Echter, het merengebied kan jaarlijks eveneens op vele vakantiegangers rekenen. Een goede keuze daar Lago Maggiore, het Comomeer of het meer van Trasimeno fantastische plekken zijn voor een ontspannen vakantie. Misschien minder populair bij de Nederland dan de Adriatische Rivièra, maar de Bloemen Rivièra is eveneens een pareltje.

Italië culinair

Het maakt niet uit waar u in Italië op reis bent, culinair genot is verzekerd. De meeste Italiaanse gerechten hebben een eenvoudige basis maar vol van smaak. Zorg dat u geen haast heeft, wanneer u volop wenst te genieten van alle gangen die bij een traditionele Italiaanse maaltijd horen. Trekt voor een menu van antipasta tot aan de voldoende tijd uit. Elke streek of stad heeft zo haar eigen specialiteiten, zo eet u de lekkerste pizza in Napels. Milaan staat bekend om haar verrukkelijke risotto. Gaat u mee op culinaire ontdekkingsreis?

Wat voor vakantie boekt u dit jaar naar Italië?

Wordt het een romantische stedenreis naar Rome of kiest u voor een citytrip richting Venetië? Wellicht statpt u aan boord van een luxe touringcar voor een prachtige rondreis langs klassieke steden? Klinkt een riante stacaravan of vrijstaand vakantiehuis aan de Toscaanse kust u niet als muziek in de oren? Ziet u zichzelf al in de verse sneeuw in de Dolomieten? Schaaft u uw kooktechnieken bij tijdens een kookcursus in het onontdekte Puglia of kiest u misschien voor een fijne strandvakantie in het populaire Rimini. Wat uw keuze ook is, wij wensen u een fijne vakantie in Italië.

Italië vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvragen | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten