Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Ierland
  • Ierland
  • Ierland
  • Ierland
  • Ierland
  • Ierland

Ierland

In Ierland gaan cultuur en natuur hand in hand. Zo ontdekt u er oude mythen en legenden die zich afspelen in een van de vele prachtige landschappen.

Stedentrip Dublin

Hoofdstad Dublin de perfecte uitvalsbasis voor uw (steden) trip door Ierland of als korte stedenreis. Laat u betoveren door middeleeuwse steegjes in het historische centrum bijzondere gotische bouwwerken. Stuk voor stuk prachtexemplaren. Hou zeker even halt bij de beroemde St. Patricks Cathedral of het Trinity College. De universiteitsbibliotheek diende als decor voor de beroemde Harry Potter films.

Ongekende mogelijkheden

Klink met de locals en hef het glas vol Guinness, terwijl u geniet van livemuziek in een van de vele pubs. De ruige natuur, die laat zich het beste ontdekken tijdens een meerdaagse wandelvakantie. Trek er te voet op uit, stap op de fiets, sla een balletje golf of ga vissen, de actieve mogelijkheden zijn in Ierland ongekend. 

National Park

Waar u ook bent in Ierland, natuurschoon is altijd om de hoek. Bijvoorbeeld de 214 meter hoge Cliffs of Moher, gelegen aan de Westkust. Of bezoek het Connamara National Park, een ideaal gebied om te voet te verkennen. Maak uzelf op voor een tocht door moerasgebieden en uitgestrekte heidevelden.

Noord-Ierland

Vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan Noord-Ierland.Wist u bijvoorbeeld dat de Titanic hier destijds gebouwd werd? Dat ook hier volop genoten kan worden van overweldigende natuur is bij slechts weinigen bekend. Wanneer gaat u het land vol woeste kliffen, groene heuvels en mystieke meren zelf ontdekken? Hoofdstad Belfast is een stad vol geschiedenis.

Ierland vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvragen | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten