Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Hongarije
  • Hongarije
  • Hongarije

Hongarije

Een bruisende hoofdstad, een meer om heerlijk aan te recreëren of van de zon te genieten, een Formule 1 circuit, overdadige wellness en heerlijke wijnen. Tel daar bij op dat deze bestemming voor Nederlanders heel betaalbaar is. Dan kan het niet anders dan dat we het over Hongarije hebben.

Ontdek Hongarije per (huur)auto

Naast citytrips en georganiseerde excursiereizen is Hongarije perfect om per (huur)auto te ontdekken. Aan goede accommodatie en heerlijke vakantiehuizen geen gebrek. Al reizend door Hongarije, snapt u direct waarom keizerin Sissi zo graag in het land verbleef. 


Stedentrip Budapest

Buda en Pest vormen samen de fraaie historische staf, gelegen aan de Donau, Budapest. Bezoek het prachtige Vissersbastion, de indrukwekkende Matthiaskerk en magnifieke Burchtpaleis. Muziekliefhebbers kijken jaarlijks reikhalzend uit naar Het Sziget-festival, een zevendaags festival gehouden op het Óbuda-eiland. Steek ’s avonds de rivier over, de verlichte Kettingbrug is een lust voor het oog. 

Strandvakantie

Voor een strandvakantie hoeft u niet perse naar Spanje, Frankrijk of Griekenland. Ook in Hongarije kunt u prima terecht voor een ontspannen zonvakantie. Het Balatonmeer, het grootste meer van Midden-Europa, gelegen in het Oosten van het land is een perfecte uitvalsbasis voor een dergelijke vakantie. Siófok aan de zuidoever van het meer geniet een ongekende populariteit onder jonge vakantiegangers.

Ruig Hongarije

Voor het ruige Hongarije, trekt u naar de Poesta. Dit ruige herdersland is de bakermat van de beroemde goulash. Geniet van de natuur, paarden en culinaire lekkernijen in uniek landschap. Bezoek het Hortobágy Nationale Park, het grootste nationale park van Hongarije.

Hongarije vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten