Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Groot Brittannië
  • Groot Brittannië
  • Groot Brittannië
  • Groot Brittannië
  • Groot Brittannië
  • Groot Brittannië
  • Groot Brittannië
  • Groot Brittannië
  • Groot Brittannië

Welkom in Groot-Brittannië!

Een vakantie naar Groot-Brittannië is heerlijk!

Van een typische Engelse high tea in een van Londens chique hotels, iconen als Stonehenge en Windsor Castle tot een enerverende wandeling langs de indrukwekkende kliffen van de zuidoostkust.

Hoewel Londen de nummer 1 bestemming is onder de vele Nederlanders die elk jaar Groot-Brittannië bezoeken, heeft het land natuurlijk nog veel en veel meer te bieden.

Groot-Brittannië weet zelfs de meest verwende reiziger te verrassen.

Reis naar veelzijdig Groot Britannie

Engeland

Als je door het land reist, lijkt het wel of je meerdere vakanties ineen viert

Het decor wisselt continu en de accenten van de locals lijken iedere kilometer te veranderen. Iedere regio heeft zijn unieke eigen karakter.

Zoals de prachtige glooiende landschappen en de elegante tuinen die je kent van series zoals Downtown Abbey. Wil je deze in het echt bekijken? Dan ben je in Engeland aan het juiste adres. Het ‘klassieke’ Engeland van de cottages met rieten daken, knusse pubs en kronkelende wandelpaden ligt vooral op het platteland.

In de grote steden zie je het andere, moderne gezicht van Groot-Brittannië. Kunst, cultuur, culinaire hoogstandjes en de leukste winkels, je vindt het allemaal in de kosmopolitische steden als Birmingham, Manchester en natuurlijk Londen.

Londen

The place to be

Londen is THE place to be! Van eeuwenoud erfgoed en hoogstaande cultuur tot eten, drinken, uitgaan en winkelen op wereldniveau. Londen heeft het allemaal!

Deze bruisende wereldstad is aan de ene kant typisch Brits met zijn aloude tradities, pubs en parken maar aan de andere kant hypermodern met haar imposante skyline, musea van wereldklasse, trendy restaurants, en nu met de gunstige wisselkoers van het Britse pond een echt shopper’s paradise.

Londen is The place to be!

Schotland

Wie voor Schotland kiest, kiest voor mystieke meren, kastelen en natuur

Je kunt hier wandelen in majestueuze berglandschappen of op ongerepte stranden waar je eigen voetsporen in het zand de enige zijn. Kijk dus verder dan de doedelzakken en de whisky en je ontdekt een dynamisch land waar je zowel experimentele muziek als tweed en tartan vindt.

Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de meer dan 550 uitdagende golfbanen

Reis van de levendige steden Edinburgh en Glasgow naar de prachtige Highlands en de tijdloze eilanden.

Wales

Van besneeuwde bergtoppen tot ongerepte kusten

Wales is niet zo uitgestrekt maar mag toch uitpakken met zeer gevarieerde landschappen, van besneeuwde bergtoppen tot ongerepte kusten. Laad jezelf op, verken frisse valleien en sluimerende dorpjes.

Of reis naar boeiende stadjes en de hoofdstad Cardiff – verkozen tot de gezelligste stad van Groot-Brittannië.

In Schotland en Wales vind je ongerepte natuur en prachtige kustlijnen

Noord-Ierland

Magische landschappen en befaamde natuurfenomenen

Kom en ontdek zelf de magische landschappen, van geheime wouden tot overweldigende gletsjervalleien. Volg de boeiende kustroute, voel het stuifwater van de Atlantische Oceaan en ontdek de Giant’s Causeway, een van de befaamdste Europese natuurfenomenen.

Kies je voor de steden, bezoek dan de kleurrijke hoofdstad Belfast en het leuke Londonderry dat ook Legenderry wordt genoemd door de lokale bevolking.

Of je nu golf wil spelen op een terrein van wereldniveau of in een pub traditionele muziek wil beluisteren, op het smaragden eiland beleef je altijd een geweldige tijd.

Speel golf op de beste banen of waai uit aan de ruige kust van Noord Ierland

Groot-Brittannië vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvragen | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten