Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Griekenland
  • Griekenland
  • Griekenland
  • Griekenland
  • Griekenland
  • Griekenland

Griekenland

Griekenland heet u welkom met haar lokale drank en dans, Ouzo en Sirtaki. Het land van eeuwenoude bezienswaardigheden en eilanden vol zonneschijn. Wees welkom in Griekenland.

Volop genieten

In Griekenland is het volop genieten. De talrijke eilanden schenken de strandganger jaarlijks ongeveer 300 dagen zon. Pak snel uw koffer in en stap aan boord van het vliegtuig om af te reizen naar het eiland van uw dromen. Houdt u van uitgaan? De eilanden Kos en Kreta bieden u een verrassen gevarieerd uitgaansleven. Op zoek naar een ander eiland? Wat dacht u van een vakantie op Rhodos, Corfu of Samos, misschien passen deze bestemmingen beter bij uw wensen?

Slaat u de adembenemende Akropolis zeker niet over

Vele oude volkeren lieten in Griekenland hun sporen achter. Gedurende uw bezoek aan het land reist u als het ware terug in de tijd. Dwalend door tempels, ooit opgetrokken voor belangrijke goden. Bezoekt u zeker de vele ruïnes, kijk uw ogen uit bij imposante amfitheaters, slaat u de adembenemende Akropolis zeker niet over net als de authentieke Romeinse baden. Nergens in het land ontdekt u zo’n verscheidenheid aan archeologische overblijfselen als op het schiereiland Peloponnesos.

Griekse keuken

Laat u de Griekse keuken goed smaken. Met een klassieker als een moussaka of souvlaki zit u altijd goed. Vanzelfsprekend heft u met nieuw verworven vrienden het glas. Laat de ouzo maar komen.

Zon, zee en stranden

Ouderwets genieten van de zon, zee en stranden, daar is Griekenland heer en meester in. Telt u daar de culturele schatkamers bij op en ook u komt al gauw tot de conclusie; Griekenland maakt uw vakantie compleet. Voor een strandvakantie of een culturele (rond)reis, Griekenland stelt u nimmer teleur.

Griekenland vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten