Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Finland
  • Finland
  • Finland
  • Finland
  • Finland
  • Finland
  • Finland

Finland

Wanneer iemand tegen u de woorden middernachtzon en meren, rust, ruimte, stilte uitspreekt. Dan denkt u natuurlijk direct aan Finland, een bestemming vol natuur, waar u op en top geniet en met een beetje geluk het Noorderlicht ziet.

Mogeijkheden

Finland is een ideaal land om per wandeltocht of tijdens een prachtige kanotochten te ontdekken. Stap ook eens op een mountainbike, trek wat tijd uit om te vissen of schrijf uzelf in voor een heus raft avontuur. Vanuit een beschutte hut spot u wilde beren, terwijl doorheen het land rendieren aantreft. Op een aantal plekken is het zelfs toegestaan deze prachtige dieren te voederen. Bent u minder actief of avontuurlijk ingesteld, luiert u dan lekker bij uw vakantiehuis aan het water en geniet van de oorverdovende stilte.

Stedentrip Helsinki

Helsinki, de hoofdstad van Finland, laat zicht het beste omschrijven als een mix van Scandinavische en Russische invloeden. Al slenterend door het centrum komt u vroeger of later vanzelf op het levendige Kauppatori marktplein terecht. Sla de belangrijkste bezienswaardigheden als het Raadhuis, het Paleis en de Uspenski kathedraal zeker niet over. Een boottocht brengt u naar het Suomenlinna-eiland waar u kennis maakt met de gelijknamige burcht. De Temppeliaukio-kerk een bouwwerk compleet uit de rotsen gehouwen is de moeite van uw bezoek meer dan waard. Combineer uw stedentrip Helsinki eens met het Russische St.Petersburg. De twee steden liggen op steenworp afstand van elkaar. U bereikt de Tsarenstad per boot of trein.

Tip

Daarnaast is Finland is perfect voor een wintersportvakantie. In de skigebieden Levi en Ylläs geniet u als wintersporter van een ongelooflijk mooi winter wonderland. In Finland speelt de natuur de hoofdrol, daarbij maakt het niet uit of het land per fly & drive, uw eigen auto of camper ontdekt.

Finland vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvragen | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten