Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Denemarken
  • Denemarken

Denemarken

Van Fanø tot Jutland en van Bornholm tot Amager, welke provincie u kiest als reisdoel?

Denemarken is immer een succesnummer

Hier leeft het gelukkigste volk ter aarde, een land vol afwisselende natuur, eindeloze kustlijnen, onnoemelijk veel eilanden en fantastische fjorden, meren en bossen. Samen Groenland en de Faeröer eilanden, met de overzeese gebieden, presenteert zich aan u het Koninkrijk Denemarken.

Stedentrip Kopenhagen

Kopenhagen is populair als stedentrip. Klik hier voor stedentrips naar Kopenhagen

In Kopenhagen ontdekt u de Deense gastvrijheid. Het is een stad die bij uitstek geschikt is voor een interessante stedentrip. Behalve een keur aan hippe winkels op de Strøget treft u er tevens vele interessante musea. En, niet te vergeten de Kleine Zeemeermin. Met een keur aan restaurants en cafés, is deze hippe en trendy stad een absolute aanrader tijdens uw reis naar Denemarken.

Natuurlijk LEGOland

Denemarken biedt voor ieder wat wils, echter gezinnen met kinderen halen hier nog het meest het hart op. Sterker nog het is wellicht wel de meest ideale bestemming in Europa voor een gezinsvakantie. Denmarken geeft u, en uw kinderen, de sprookjes van Hans Christian Andersen, aangevuld met tal van  interessante kastelen met bijbehorende ridderverhalen. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de Vikingen en natuurlijk LEGOland.

Fietsland bij uitstek

Denemarken is, na Nederland, fietsland bij uitstek. Het land heeft niet minder dan 12.000 km bewegwijzerde fietsroutes. Fietsen, maar ook wandelen zijn de perfecte activiteiten om tijdens uw reis te ondernemen.

Strandwandeling

Een land vol rust en ruimte, waar u de frisse lucht inademt tijdens een lange strandwandeling. In Denemarken geniet U in de puurste vorm.

Vakantie per (huur)auto

Hoe ontdekt u Denemarken? Kiest u voor een vakantie per (huur)auto of gaat uw voorkeur er naar uit om het Deense sprookjesland tijdens een (bus)rondreis te beleven?

Denemarken vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvragen | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten