ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Puerto Rico
  • Puerto Rico
  • Puerto Rico

Puerto Rico

Puerto Rico, parel in de Caribische Zee. Het eiland maakt deel uit van de Grote Antillen en geniet faam vanwege haar witte stranden met palmen.

Naast aangename stranden zijn er op Puerto Rico tevens bergen, glooiende heuvels en zelfs woestijnachtige gebieden. Suikerrietplantages domineren het Noorden van het eiland, tevens treft u er tegen de bergheuvels tabaksvelden en bananenplantages aan. U bezoekt er zelfs, in het oosten, het tropisch regenwoud. Dat allemaal op een eiland, drie keer kleiner dan ons eigen Nederland.

Duiken op Puerto Rico is enorm divers kijkende naar het onderwater terrein en de verschillende duikomstandigheden. Voordeel van duiken in het Oosten van Puerto Rica is het feit dat de zee zelden ruw is, bovendien zijn de duikplaatsen niet te diep, ideaal voor de beginnende duiker. Op zoek naar een plekje voor uzelf? Stap aan boord van een boot en vaar ongeveer twee uur uit de kust. Hier ligt Culebra, uw trip er naar toe zal rijkelijk beloont worden. Ervaren duikers geven de voorkeur aan de onderwaterfauna van de eilanden Mona en Sescheo.

Puerto Rico is een paradijs voor golfers. Op talloze courses kan u tijdens uw verblijf een balletje slaan. Daarnaast leen Puerto Rico zich uitsteken voor prachtige paardrijtochten, langs het strand of in het ruige achterland.

Puerto Rico is ideaal te combineren met Dominicaanse Republiek en/of de Maagdeneilanden.

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten