ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Kaaimaneilanden
  • Kaaimaneilanden
  • Kaaimaneilanden

Kaaimaneilanden

Ten zuiden van Cuba ontvouwt zich in de Caribische Zee een sprookje luisterend naar de naam Kaaimaneilanden. Op het grootste eiland uit de archipel, bestaande uit Grand Cayaman, Little Cayman en Cayman Brac, wacht het mooiste strand ter wereld op u. Daar wacht Seven Miles Beach op u om door u ontdekt te worden.

Niet alleen de stranden zijn prachtig ook de wateren rondom de eilanden zijn adembenemend. De Kaaimaneilanden zijn dan ook ideaal voor iedereen die van duiken en snorkelen houdt. Doe uw zuurstofmasker of duikbril op en ga te water bij Bloody Bay Wall of Jackson Point. Hier wordt u onder water gezelschap gehouden door pijlstaartroggen, schildpadden, octopussen of haaien.

Wilt u meer doen dan enkel relaxen of de onderwaterfauna aanschouwen? We geven u graag wat tips. Op het tweede eiland Cayman Brac spot u tussen de ruwe en robuuste rotsformaties duizenden vleermuizen. Voor een uniek souvenir koopt u prachtig handwerk op de Cayman Craft Market. Voel uzelf ontdekkingsreiziger en bezoek de replica van het schip van Christopher Columbus.

De Kaaimaneilanden laten zich perfect bereizen tijdens een cruisevakantie. Doorgaans met andere fijne bestemmingen in het Caribisch gebied als Jamaica en Cuba. 

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten