Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

JAMAICA

Het eerste dat in gedachten opkomt bij het horen van het woord Jamaica: rum, reggae en rasta's eventueel nog aangevuld met relaxen in resorts.

Jamaica is een van de meest tropische Caribische eilanden

U zou echter uzelf en het eiland tekort doen wanneer uw vakantie enkel uit deze elementen bestaat. Jamaica is zoveel meer dan dat. Jamaica is ook een van de meest tropische Caribische eilanden met 2256 m hoge Blue Mountains, watervallen, idyllische baaien in het oosten en het groene heuvellandschap in het zuiden.

Jamaica heeft meer dan 120 bezienswaardigheden

Het is een plek waar u door tropische regenwouden stapt, palmen en orchideeën aanschouwt en luistert naar het gekwetter van exotische vogels hoog in de boomtoppen.

Jamaica is ook de suikerrietplantages met bijbehorende landhuizen. Bovenal is Jamaica de plek lokale markten en historisch stadjes. Jamaica met meer dan 120 bezienswaardigheden, heeft voor ieder wat wils.

Jamaica met meer dan 120 bezienswaardigheden, heeft voor ieder wat wils!

Kingston

De hoofdstad van het eiland, Kingston, is meteen ook de grootste en belangrijkste stad. Kingston town, is onlosmakelijk verbonden met de beroemdste inwoner die Jamaica ooit kende, Bob Marley, zijn wieg stond ooit in deze stad.

Meer beroemdheden, wist u dat Columbus ooit voet aan wal zette op Jamaica tijdens een van zijn tochten? Het is ook het eiland van de snelste man ter wereld, Usain Bolt, en van Coolrunnings met de Jamaicaanse bobsleeërs.

Montego Bay

Jamaica Montego Bay

De bekendste badplaats op het eiland is Montego Bay. Hier ontbreekt het u nergens aan in goed uitgeruste sterren hotels. Bezoek de imposante watervallen bij Dunn's River Falls, nabij Ocho Rios.

Port Antonio

In de plaats Port Antonio ontdekt u fraaie stranden met verbogen baaitjes. Het was hier, waar de bekende films als The Blue Lagoon, Cocktail en Dr.No gedraaid werden. In Negril strijkt u neer voor de beste zonsondergang van het eiland.

Stoere mannen duiken van hoge kliffen in het water bij Rick's Cafe, terwijl u met een koel drankje in uw hand de zon in de zee ziet zakken.Jamaica - Black River

Handen binnenboord tijdens een boottocht over de Black River, er zwemmen krokodillen in het water!

Jamaica per huurauto

Weet u al hoe u Jamaica gaat ontdekken? Kiest u voor een rondreis te maken over het prachtige eiland. Of geeft u de voorkeur aan een reis per huurauto, u beslist.

Jamaica - Weet u al hoe u Jamaica gaat ontdekken?

Jamaica vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvragen | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten