ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Haïti
  • Haïti

Haïti

Haïti, staat synoniem voor hagelwitte stranden en adembenemende uitzichten. Samen met de aangrenzende Dominicaanse Republiek, vormt Haïti het eiland Hispaniola. Daarnaast beschikt Haïti over een aantal nabij gelegen eilanden, Île de la Gonâve, Île de la Tortue en Île à Vache zijn daarvan de grootsten.

Naast zon, zee en heerlijk relaxen op het strand is er op het veelzijdige Franstalige eiland veel te zien en beleven. Brengt u zeker een bezoek aan het grootste fort van het westelijk halfrond genaamd De Citadelle La Ferrière, een absolute aanrader. Sla Petion-Ville ook niet over, deze plaats staat bekend om haar vele restaurants en de prachtige koloniale huizen.

Duik in het verleden en breng een bezoek aan het Nationaal historisch park Citadel, Sans Souci, Ramiers. Het park bevat de ruïnes van het paleis Sans-Souci en de Citadel Laferrière, daterend uit het begin van de 19e eeuw. Sinds 1982 staat de site op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Een bezoek meer dan waard.

Strik uw wandelschoenen goed vast en maak uzelf op voor prachtige wandeltochten over goed begaanbare wandelpaden, slingerend langs indrukwekkende kusten en over prachtige bergen.  Vanaf de prachtige witte stranden wordt een keur aan watersporten aangeboden. Populaire sporten onder de bezoekers zijn windsurfen en snorkelen, maar ook parasailen wordt veelvuldig beoefend. Op Labadee beach stapt u aan boord van een kabelbaan en u reist vanaf het strand zo de hoogte in, op naar de bergen.  

Veel buitenlandse bezoekers ontdekken Haïti tijdens een cruisevakantie. Gecombineerd met Mexico en/of Jamaica. Stap aan boord en beleef dit eiland zelf.

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvragen | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten