Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

Dominicaanse Republiek

Op Hispaniola, te midden van het Caraïbische gebied, wacht een eiland met witte stranden, aangename zonnestralen en een azuurblauwe zee.

Dit land van de eindeloze zomer, de Dominicaanse Republiek, begroet u met een grote glimlach. Geniet van heerlijke All Inclusive hotels en resorts in bekende badplaatsen als Punta Cana of Puerto Plata. De Dominicaanse Republiek bestaat niet louter uit resorts, zo treft u in plaatsen als Bayahibe, Playa Dorada of Sosua eveneens fijne hotels gelegen aan aangename stranden.

Het land waar het alle seizoenen zomer is

De Dominicaanse Republiek heet u van harte welkom.

All Inclusive hotels

Tijdens een verblijf in een van de All Inclusive hotels en resorts in bekende badplaatsen Punta Cana en Puerto Plata staat u als gast steeds centraal. Naast deze resorts vind u op de Dominicaanse Republiek ook kleinere hotels. Deze zijn gelegen in bijvoorbeeld de plaatsen Playa Dorada, Sosua en Bayahibe. Goede accommodaties aan eveneens aangename stranden.

Jeepsafari

Weet u al wat u gaat doen tijdens uw bezoek aan de Dominicaanse Republiek? Gaat u mee op Jeepsafari, slaat u een hole in one op de golfcourse of slentert u door de historische hoofdstad Santo Domingo? Wat u ook kiest de Dominicaanse Republiek staat immer garant voor een geslaagde vakantie.

Surfen of kiteboarden?

Bent u niet van plan uw vakantie enkel luierend aan het strand door te brengen. Geen probleem de Dominicaanse Republiek biedt u genoeg alternatieven. Houdt u zichzelf staande tijdens een ochtend surfen of kiteboarden? Stapt u liever aan boord van een zeilboot of neemt u een duik tussen de talrijke kleurrijke vissen, tijdens het duiken of snorkelen in het kristalheldere water? Het is uw vakantie, u mag kiezen!

Samaná

Het schiereiland Samaná leent zich bij uitstek per boot ontdekt te worden. Vanaf het dek heeft u goed zich op de walvissen (januari t/m maart) die in het water aan u voorbij trekken. Op de rustige plekjes en nagenoeg verlaten baaitjes rond het eiland ontdekt u de rijke onderwaterwereld van het eiland. Kogelvissen, inktvissen en zelfs schilpadden zwemmen nieuwsgierig om u heen. Met enig geluk ziet u wellicht wilde dolfijnen.

Meer dan dertig natuurparken

In de meer dan dertig natuurparken op dit groene eiland komen natuurliefhebbers compleet aan hun trekken.

Dominicaanse Republiek vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten