ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Britse Maagdeneilanden
  • Britse Maagdeneilanden
  • Britse Maagdeneilanden

Britse Maagdeneilanden

De Maagdeneilanden bestaan uit een Brits en een Amerikaans gedeelte en zijn een waar tropisch paradijs. Indrukwekkende kustlijnen, aangename zandstranden, azuurblauw water en een rijke onderwaterwereld, de Britse Maagdeneilanden bieden het u allemaal.

Wanneer u tijdens uw vakantie alle eilanden uit de archipel van de Britse Maagdeneilanden wil bezoeken, trekt u daar dan gerust wat tijd voor uit, aangezien de eilandengroep uit meer dan 50 eilanden bestaat. Waarvan Tortola, Virgin Gorda, Anegada en Jost van Dyke de bekendste eilanden uit de groep zijn. Zeker vijftien eilanden zijn onbewoond, maar ook de overige eilanden zijn nog altijd ongerept en kennen naar verhouding tot andere bestemmingen in de Caribbean weinig toerisme.

Een populaire manier om de Britse Maagdeneilanden te ontdekken is aan boord te stappen van een zeilcruise. Een dergelijke vakantie biedt een ideale mengelmoes van de verschillende eilanden die tijdens de tour aangedaan worden.

De kristalheldere zee, leent zich perfect om te duiken en te snorkelen. Wel interesse in de onderwaterwereld, maar houdt u uw haren liever droog? Stap dan aan boord van boot met glazen bodem en ontdek op deze wijze de onderwaterfauna.

De Britse Maagdeneilanden zijn de perfecte aanlegplaats tijdens een cruise in het Caribisch gebied. Een reis die doorgaans gecombineerd wordt met buureilanden als Dominicaanse Republiek, St.Maarten, Guadeloupe en/of Martinique.

Luieren op de perfecte stranden, zeilen of vissen op de oceaan of al duikend de onderwatergrotten verkennen? Het is allemaal mogelijk op de Britse Maagdeneilanden.

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten