Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Bonaire
  • Bonaire
  • Bonaire
  • Bonaire

Bonaire

Bon Bini na Boneiru! Welkom op Bonaire. Welkom op een stukje Nederland vol parelwitte stranden, wuivende palmbomen en kraakhelder zeewater.

Bijzonder stukje Nederland

Door haar ligging in het Caribisch gebied is dit bijzondere stukje Nederland een perfecte zonbestemming. Niet alleen zonliefhebbers trekken graag naar Bonaire, ook voor duikers is het een waar paradijs. Ontdekt u het kleurrijke onderwaterleven waar tropische vissen langs u heen zwemmen.

Kralendijk

Voor een stukje Nederlandse historie, trekt u naar Kralendijk tijdens uw vakantie op Bonaire, de hoofdstad. Hier treft u naast koloniale gebouwen enkel laagbouw. De huizen dragen vrolijke pasteltinten waarbij flamingo roze favoriet blijkt te zijn bij de locals. Ondanks de verschillen in architectuur, zult u zich direct thuis voelen op het eiland, er wordt immers Nederlands gesproken.

Ontdek Bonaire met een huurauto

Ontdek Bonaire zoals u dat wil, stap in een huurauto, trek er op uit en verken het eiland. Vanuit uw bolide ontdekt u het heuvelachtige noorden, rijdt u naar het centrale gedeelte met indrukwekkende kalksteenterrassen. Wellicht zakt u af naar het vlakke zuiden en brengt u een bezoek aan zoutpannen en unieke mangrovebossen.

Bonaire vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten