ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Bermuda
  • Bermuda
  • Bermuda

Bermuda

Bermuda is een paradijs van liefhebbers van duiken, snorkelen en golfen. Mooie stranden, felgekleurde huizen en de locals die een potje cricket spelen, dat is Bermuda.

Het is niet gek dat u bij het woord Bermuda, direct aan de Bermuda driehoek denkt, dat komt vaker voor. Samen met Miami en Puerto Rico vormt het eiland deze fameuze driehoek, waarin in het verleden vliegtuigen en schepen in het niets leken te verdwijnen. Tot op de dag van vandaag is fenomeen een hersenkraker voor wetenschappers die een oorzaak trachten te vinden voor dit onvoorspelbare (natuur) fenomeen.

Bermuda met haar zonnige klimaat laat tegenwoordig enkel uw vakantiedagen verdwijnen. Het leven op het eiland is zo relaxed dat de dagen voorbij vliegen. De luxe hotels op het eiland schenken u een behandeling alsof u een filmster bent.

Bermuda kent naast haar prachtige stranden tevens een aantal nationale parken en natuurreservaten. Ontdek de prachtige flora en fauna van het eiland en wellicht aanschouwt u wel de zeldzame Bermudastormvogel. Wetenschappers vermoedden dat het beest eeuwen geleden uitstierf, echter sinds de jaren vijftig wordt de vogel af en toe gesignaleerd.

Kiest u voor een reis naar Bermuda, dan kiest u voor een ontspannen, luxe vakantie. Waarbij u uiteraard in korte broek rond mag lopen, de Bermudashort vond niet voor niets hier het levenslicht.

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten