ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Barbados
  • Barbados

Barbados

Wie reist er mee naar Barbados? Een het meest oostelijke eiland van de Antillen in het Caribisch gebied. Met een keuze uit maar liefs zestig stranden, kiest u zelf waar u uw vakantie doorbrengt. De chique westkust, de levendige zuidkust of aan de ruige noordoostkust, de keuze is aan u.

Naast prachtige stranden biedt Barbados u een schat aan cultureel erfgoed van Barbados. Over het gehele eiland treft u historische, architectonische en ecologische bezienswaardigheden. Velen als stille getuige uit de tijd van de Britse kolonisatie.

In Bridgetown, de levendige hoofdstad van Barbados treft u veel van de bezienswaardigheden die terug gaan naar de koloniale tijd. Dwalend door deze wijken, waant u zich terug in de tijd. Bridgetown, gelegen aan een natuurlijke haven,  is tevens de enige stad op het eiland.  

Populair onder buitenlandse bezoeker is de zogenaamde St. Lawrence Gap, lange straat vol winkels, leuke restaurantjes en uitgaansgelegenheden. Hier treffen verschillende culturen elkaar, iets dat u zeker terugvindt in het aanbod aan restaurants met een verscheidenheid aan keukens. Probeert u zeker een keer vliegende vis, het nationale symbool van het eiland en een geliefde maaltijd op heel Barbados.In ‘The Gap’ is het goed toeven, er is voor ieder wat wils.

Het binnenland is, net als de schitterende kustlijn, meer dan een bezoek waard. U vindt een veelzijdigheid planten en de mooiste collectie tropische planten. Waarom huurt u geen auto en ontdekt u het eiland?

Tip: Combineert u Barbados met het minder bekende buureiland St. Vincent. 

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten