Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

 • Aruba
 • Aruba
 • Aruba
 • Aruba
 • Aruba
 • Aruba
 • Aruba
 • Aruba
 • Aruba
 • Aruba
 • Aruba
 • Aruba
 • Aruba

Aruba

Ondanks dat Aruba tropische temperaturen kent en het er gemiddeld tussen de 28 en 32 graden is, voelt de zon altijd aangenaam door de constante zeebries.

U kunt zelf Aruba vakanties zoeken en boeken in het zoek venster van deze pagina met de vertrouwde afhandeling door uw Travel Agent.

Bon Bini op Aruba

Denk aan kilometerslange, hagelwitte stranden die je direct in vervoering brengen.

Vakantie paradijs Aruba 

Op vakantie paradijs Aruba is het simpelweg elke dag zomer, dus welke maand u ook kiest, uw vakantie zal aangenaam warm zijn.

Aruba - op vakantie eiland is het simpelweg elke dag zomer

Het weer op Aruba 

Gaat u hier ooit aan wennen? Elke dag wakker worden met de zon in uw gezicht, altijd heerlijk warm, altijd dat fijne briesje…

Een vakantie op Aruba biedt eigenlijk heel weinig variatie als het over het weer gaat. Het is er simpelweg elke dag zomer, dus welke maand u ook kiest, uw vakantie zal aangenaam warm zijn, want daar komt u natuurlijk voor. 

Het klimaat op Aruba is elke dag hetzelfde... 

Aruba heeft meer zonne-uren en zonnige dagen per jaar dan elk ander Caribisch eiland, dus wilt u in de Hollandse winter naar een zonzekere bestemming, dan is dit de beste keus. Aruba is vrijwel geheel vlak waardoor de noordoostelijke passaatwind op het gehele eiland voor verkoeling zorgt.

Warm op in het tropische klimaat, waar de zon elke dag minimaal 8 uur schijnt en het zo’n 30 graden is. Er kunnen in december dagen zijn van 28 graden en in augustus wordt er weleens 35 graden gemeten, maar meer mogelijkheden zijn er niet.

Elke dag strandweer

Perfecte temperaturen; elke dag strandweer, maar nooit te heet om iets actiefs te doen.

Bijvoorbeeld in of op het water, want met een gemiddelde zeewatertemperatuur van 27 graden wilt u de hele dag in het azuurblauwe water liggen. Ook ’s nachts koelt het op Aruba nauwelijks af, waardoor u kunt genieten van zwoele avonden onder de sterrenhemel.

Hoezo evenementen het hele jaar door? 

Zoals u ziet is de gemiddelde temperatuur op Aruba relatief stabiel het hele jaar door. Daarom vinden er op verschillenden momenten in het jaar diverse evenementen plaats.

Wilt u weten welke evenementen plaatsvinden tijdens uw verblijf op Aruba? Klik dan hier.

Een heerlijk briesje 

Hoewel het elke dag zo’n 30 graden is, is het op Aruba nooit echt broeierig of benauwd. Er staat namelijk vrijwel altijd een noordoostelijke passaatwind, die aanvoelt als een heerlijke briesje.

U kunt dus makkelijk de hele dag buiten zijn en bijvoorbeeld een flinke wandeling of fietstocht maken. Maar vergeet u niet goed in te smeren met zonnebrand, want door het verkoelende briesje vergeet u soms hoe krachtig de zon kan zijn.

Geen orkaangevaar 

Wees gerust, Aruba ligt als benedenwinds eiland buiten het Caribisch orkaangebied, dus u zit hier het hele jaar veilig.

Als er een orkaan in de buurt is (meeste kans in september en oktober), kan er wat meer wind staan en wat meer regen vallen, maar een orkaan op Aruba zelf is zeer zeldzaam. 

Aruba vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Aruba

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten