ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Antigua & Barbuda
  • Antigua & Barbuda
  • Antigua & Barbuda
  • Antigua & Barbuda

Antigua & Barbuda

Voor een op en top bountygevoel trekt u naar Antigua en Barbuda, een geweldige bestemming voor een strandvakantie op een Caribische droomstrand.

Antigua is het ultieme paradijs voor zonliefhebbers. Nergens ter wereld treft u zo’n pareltje. Uitgestrekte hagelwitte stranden, zo ver als het oog reikt. Volgens de locals is er genoeg strand om elke dag van het jaar op een ander stukje in het zand te vertoeven. Het kraakheldere water is perfect om te snorkelen en te duiken. Wordt een met de wondere onderwaterwereld.

Naast uitgestrekte stranden en een azuurblauwe zee biedt Antigua u tevens groene heuvels met prachtige vegetatie. Voor een portie natuurschoon trekt u erop op deze vulkanische eilanden in het noordoosten van de Caribbean. Tevens wordt het landschap gedomineerd door suikerrietplantages. In het openluchtmuseum herleven oude tijden en maakt u kennis met de tijd van weleer toen het eiland molens gebruikte voor de productie van suikerriet.

Goede buur Barbuda is eenvoudig per ferry te bereiken. Barbuda is in tegenstelling tot Antigua vrijwel onbewoond en minder ingesteld op toerisme.

Bezoek Antigua en Barbuda zeker per cruise reis. U combineert deze fantastische bestemmingen dan met andere pareltjes in het Caribisch gebied, zoals de Britse Maagdeneilanden, de Dominicaanse Republiek, Guadeloupe, Martinique en St. Maarten. 

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten