ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Vietnam
  • Vietnam
  • Vietnam
  • Vietnam
  • Vietnam
  • Vietnam

Vietnam

Vietnam is Aziatisch maar de sporen van haar Franse koloniale verleden zijn nog altijd duidelijk zichtbaar. Waar zich dat in uit?

Een goed voorbeeld zijn de croissants en petit pains bij het ontbijt.

Hanoi

Hanoi is een stad waar het authentieke karakter prima bewaard gebleven is. Met bomen omzoomde straten, ambachtslieden die in de Old Quarter nog altijd hun kleine bedrijfjes runnen zoals hun opa’s dat deden. Geniet van de serene stilte, ten midden van de hectiek van toeterende scooters, in de Tempel van de Literatuur. Sla verliefde stelletjes gade die onder gaan van de zon samenkruipen op een bankje aan het Hoan Kiem meer.

Boottocht in Halong Bay

Het grillige Karst gebergte trekt langzaam aan u voorbij wanneer u zich op het dek van het schip neervlijt tijdens een meerdaagse boottocht in Halong Bay. Dit prachtige natuurgebied verdiende niet voor niets een plek op de UNESCO werelderfgoed lijst. Fotogenieke eilandjes, geheimzinnige grotten en schattige strandjes zijn de ingrediënten tijdens uw tocht.

Verboden Paarse Stad

De verschillende bergstammen zijn elk in een eigen kleurige klederdracht  te bewonderen tijdens een trip naar het hooggebergte in Sapa. Al wandeld tussen de rijstvelden en de waterbuffels, ontmoet  u Hmong, Mao en Thai stamleden en geniet u van prachtige uitzichten. Zet een bezoek aan de keizerlijke stad Hue zeker ook op uw reisschema, de Verboden Paarse Stad mag op uw (rond)reis door Vietnam niet ontbreken. Gegarandeerd dat u met een maatpak terug naar Nederland keert, wanneer u een paar dagen in Hoi An vertoeft.

Ho Chi Minh City

Het Parijs van de Oriënt, zoals de stad Ho Chi Minh City ook wel genoemd wordt, is voor velen de start/het einde van een reis door het land. Tevens dient het als uitvalsbasis voor een bezoek aan de wereldberoemde Cu Chi tunnels, het ondergrondse gangenstelsel van de Vietcong.

Strandvakantie Vietnam

Voor een strandverlenging aan het einde van uw (rond)reis,  vliegt u naar het tropische eiland Phu Quoc. Of u nu reist van Hanoi naar Ho Chi Minh City of andersom, van Noord naar Zuid, Vietnam is het waard ontdekt te worden.

Vietnam vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten