Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Sri Lanka
  • Sri Lanka
  • Sri Lanka
  • Sri Lanka
  • Sri Lanka
  • Sri Lanka

Sri Lanka

In vroeger tijden beter bekend als Cylon, anno nu in de atlas onder de naam Sri Lanka. Deze ware Parel in de Indische Oceaan, schenkt u prachtige natuur met hoge bergen, groene rijstvelden en pittoreske dorpjes. Sri Lanka met haar koloniale verleden, een  diversiteit aan bevolkingsgroepen en bijbehorende religies is het waard door u ontdekt te worden.

Colombo

De hoofdstad, Colombo, wordt dikwijls, geheel onterecht, maar kort bezocht tijdens een reis. Het heeft echter genoeg cultuur te bieden. In Galle herleeft een stuk Hollands VOC verleden; sla deze charmante stad zeker niet over tijdens uw reis.

Indrukwekkende tempels

Anuradhapura, is één van de heiligste plekken voor Boeddhisten. In één van de vele tempels die de stad rijk is, vond Boeddha in 544 voor Christus verlichting. In Kandy treft u eveneens belangrijke tempel, de tempel van de tand in Kandy. Het is het belangrijkste heiligdom in het land. Combineert u uw bezoek Kandy eens met een uitstap naar het Udawattekele regenwoud of de botanische tuin van Peradeniya.

Wild spotten

Spot wild tijdens een bezoek aan het Wilpattu Nationaal Park. Waterbuffels, olifanten, luipaarden zijn slechts een greep uit het grote aantal dieren dat u in dit park voor uw lens krijgt. Voeg daar nog eens pythons, moeraskrokodillen en cobra’s aan toe en langs de oevers van de rivier wemelt het van de schildpadden en varanen. Bovendien leeft er een grote diversiteit aan vogels in het natuurpark. Dit stukje Sri Lanka is een ware parel voor de natuurliefhebber.

Ontdek het smaragdgroene binnenland, kleine nederzettigen, sprookjesachtige tempels met gastvrije monniken en prachtige stranden van Sri Lanka tijdens een (privé) rondreis.

Tip:

verleng uw reis met een paar dagen op de paradijselijke Malediven?

Sri Lanka vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten